andrew, anniken, sønner av norge
andrew, anniken, sønner av norge

Anniken-Chatrine Thue Sagen

Bli bedre kjent med Andrews beiler Anniken-Chatrine.

Navn: Anniken-Chatrine Thue Sagen
Alder: 30 år
Bosted: Hemsedal

Les også: Bli bedre kjent med Andrew Erik Vik

Hvorfor sendte du brev?
Han virka som en jordnær og trivelig person med interesser jeg og liker, jeg tenkte at «han hadde det vært hyggelig å bli kjent med», så litt på impuls sendte jeg av gårde en mail og tenkte at den som intet våger intet vinner.

Hva er ditt forhold til USA?
Et spennende og annerledes land. Vet det er store forskjeller fra stat til stat og at det meste er ulikt Norge. Er flere steder der jeg har lyst å reise til.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Jeg er blid og hyggelig, åpen og ærlig, lett å bli kjent med, utadvendt og impulsiv. er allsidig og kreativ, liker en utfordring.

Hvilke hobbyer har du?
Friluftsliv (alpint, telemark, langrenn, fjelltur/topptur, sykle, jogge), musikk, spiller piano og tverrfløyte, håndarbeid (broderi), hest og ridning.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
En typisk vinterdag består i frokost, jobb, middag. Så enten ut i slalåmbakken på kveldskjøring, ut på langrenn, ut med venner på cafè, eller bare sløve i sofan foran tv-en. en sommerdag kan bestå i evt. jobb, eller ferie, gjerne med en fjelltur eller sykkeltur i løpet av dagen. ofte et eller annet oppussingsprosjekt hjemme eller på hytta.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Ut i naturen en solskinnsdag, enten hvite vidder og langrenn, eller pudderkjøring i bakken, en kald høstdag med klar luft på et fjell, og helst noen å dele opplevelsen med. Avslutter gjerne dagen med en god middag og fyr i peisen.

Hva må en kjæreste ha?
Glimt i øyet, omsorg, ærlig og åpen, være en stabil person, noen like interesser og matchende kjemi.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Møte «drømmemannen», reise og oppleve verden, ha god økonomi, etter hvert familie og et stabilt hjem.