DRAMA I KULISSENE: Da rapperen Nas ble forsinket til en opptreden i Angola førte det til at en av arrangørene ble kidnappet.
DRAMA I KULISSENE: Da rapperen Nas ble forsinket til en opptreden i Angola førte det til at en av arrangørene ble kidnappet.

Arrangøren ble kidnappet da Nas ikke dukket opp

Rapperen må betale nærmere to millioner for at kollegaen får slippe fri.

Nylig kunne nettstedet TMZ fortelle at det ble full dramatikk under et TV-show i Angola hvor rapperen Nas skulle holde en konsert på nyttårsaften.

Rapperen skal ha misset flyet fra USA og rakk derfor ikke spillejobben, noe som førte til at Henrique «Riquhino» Miguel, som er artistbooker for TV-showet i Angola, ble rasende og sørget for at Nas sin amerikanske artistbooker, Patrick Allocco, ble kidnappet.

Les også: Rapper Heavy D døde av blodpropp etter flyreise

Høye summer

Det hele har blitt svært dramatisk og den rasende Miquel forlanger nå at Nas må betale 315 000 dollar, som er omlag svimlende 1 870.000 norske kroner, som skal være summen TV-showet betalte for konserten.

Først etter de pengene er betalt skal han slitte fri Allocca.

Offeret selv skal via sin talsperson ha gitt et klart ønske om at Nas betaler slik at han får komme hjem.

– Vi håper at Nas og Jemiah Jai betaler tilbake pengene som vi ga dem umiddelbart og at vi kan returnere uskadde til USA, forteller talspersonen til Allocca ifølge TMZ.

Etter syv timer ble den amerikanske bookingagenten hjulpet bort fra fangenskapet av den amerikanske ambassaden, men blir nå holdt tilbake på et lokalt hotell i Angola.

Les også: Kjendisrapper byttet mixtape mot sex

Vil ikke ta skylden alene

Kilde og nært bekjentskap av rapperen Nas forteller nå til TMZ at rapperen er svært bekymret for sin kollega.

Rapperen skal hele tiden ha sagt at han ønsker å betale pengene men at forhandlerne har vært uklare på hvor pengene skal sendes.

Nas skal også ha sagt at han mer enn gjerne hjelper til, men at han ikke vil ta på seg skylden for dette alene.

– Det viktigste er at vi får Patrick Allocco trygt hjem, forteller en kilde til nettstedet.

Les også: Bow Wow avslører hemmelig barn