Stefan Gislason (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Stefan Gislason (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Viking går for Stefan Gislason

Åge Hareide og Viking ønsker å hente sin tidligere leiesoldat tilbake til Stavanger.

Etter det TV 2 Sporten erfarer ønsker Viking å forsterke den sentrale midtbanen med Stefan Gislason foran 2012-sesongen. Det skal ha vært kontakt mellom partene allerede før jul.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Åge Hareide til TV 2 Sporten.

Viking-treneren kjenner godt til 32-åringen. Gislason var så sent som i 2010-sesongen på utlån til Viking fra danske Brøndby. Gislason spilte da elleve kamper for de mørkeblå. Helt siden den tidligere Lyn- og Brøndby-spilleren forlot Stavanger har Viking-treneren ytret ønske om å hente ham tilbake til klubben.

Gislason var i forhandlinger med Stavanger-klubben foran 2011-sesongen, men overgangen strandet da på lønn. Senere havnet midtbanespilleren i Lillestrøm - hvor han ikke fikk fornyet avtalen sin etter sesongslutt.

- Vi jobber kontinuerlig med å forsterke spillerstallen. Det er en prosess. Hvem vi jobber med ønsker jeg ikke å si noe om, sier Hareide.

Det ryddes uansett plass til nye ansikter på midtbanen i Stavanger-klubben. I desember fikk Tommy Knarvik beskjed om at han sto fritt til å finne seg ny klubb. Og den tidligere Brann-spilleren ser nå ut til å være ferdig i Stavanger-klubben - to år før kontraktens utløp.

Les også: – Viking annullerer kontrakten med Knarvik

I forkant av det tok Tomasz Sokolowski, som kjent, farvel med Viking til fordel for Brann.