REINATABBE
REINATABBE

Thorstvedt: – Det var en kjempetabbe av Reina

Pepe Reina gjorde det vanskelig for Liverpool med keepertabbe etter ti minutter mot Manchester City.

Manchester City 3 - Liverpool 0
Etter 0-0 borte mot West Bromwich og tap i forrige serierunde mot Sunderland trengte Manchester City sårt tre poeng for å komme tilbake på vinnersporet.

Kom til Manchester i god form
Da måtte Liverpool, som kom fra en sterk 3-1-seier over Newcastle, beseires hjemme på Ethiad Stadium.

Gjestene måtte klare seg uten Luis Suarez som begynte sin karantene på åtte kamper etter å ha kommet med rasistiske uttalelser mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

Les også: Liverpool anker ikke Suárez-straffen

City-ledelse etter Reina-tabbe
Etter kun ti minutter fant Sergio Agüero nettmaskene. Argentineren banket til utenfor 16 meteren og Pepe Reina burde reddet skuddet.

– Du ser på kroppsspråket til Reina med en gang at han vet det var en kjempetabbe, sa Erik Torstvedt i Premier League-studio i pausen.

Liverpool tok mer over og styrte mye av spillet etter scoringen, men klarte ikke å omsette spillet til de helt store sjansene.

Touré raget høyest
Det straffer seg når du møter Premier League-lederne og etter 33 minutter sørget Yaya Touré for mer jubel blant hjemmefansen.

Den langstrakte ivorianeren var høyest av alle på corner og økte City-ledelsen med en god heading.

Scoret med ti mann
De siste 20 minuttene måtte hjemmelaget klare seg med kun ti mann etter at Gareth Barry fikk sitt andregule kort for en takling på Daniel Agger.

Kun minuttet etter det røde kortet fikk kampen en ny scoring, men det var ikke Liverpool som klarte å utnytte sitt overtall.

Martin Skrtel var nemlig for sein i sin takling på Yaya Touré inne i feltet og dermed fikk Manchester City straffe. Den tok James Milner seg av og økte ledelsen til 3-0.

La press på United
Etter 3-0-målet virket det som om Liverpool ga opp og City var nærmere 4-0 enn bortelaget var redusering. Nærmest var Adam Johnson da han smalt ballen i stolpen bak Reina ti minutter før slutt.'

Dermed la City press på sin argeste konkurrent i kampen om Premier League-tittelen, Manchester United.

Alex Fergusons mannskap skal til Newcastle onsdag og må vinne for å igjen komme opp på like mange poeng som sin byrival.