SIKKER PÅ SEIER: Dag Eilev Fagermo tror «lett match» borte mot Sarpsborg. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
SIKKER PÅ SEIER: Dag Eilev Fagermo tror «lett match» borte mot Sarpsborg. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Fagermo forlenget med Odd

Blir i skiensklubben ut 2014.

Dag-Eilev Fagermo har forlenget sin kontrakt med Odd. Treneren, som ble ansatt som hovedtrener før 2008-sesongen, blir værende i klubben ut 2014.

– Det var veldig viktig for oss å få på plass Fagermo som hovedtrener også de neste årene. Ikke bare har han sørget for meget gode sportslige resultater, men han er også dyktig og modig nok til å bruke de unge og gi dem muligheten, selv med gode navn som Tommy Svindal Larsen og Frode Johnsen på benken, sier direktør Tore Andersen til oddgrenland.no.

Les også: Vraket Rangers til fordel for Tromsø

Fagermo selv er naturlig nok strålende fornøyd.

– Ja, jeg gleder meg jo til å gå på jobb hver eneste dag her i Odd, så at vi kom til enighet om en lengre avtale er jeg kjempefornøyd med, sier han.

Les også: Petter Belsvik ny Stabæk-trener

– Vi har vært nære toppen i noen år nå, men drømmen min er selvsagt å ta steget enda et hakk og være med helt der oppe ved sesongslutt. Vi har fått til gode kortsiktige resultater etter at vi har spilt inn flere yngre spillere, og vi håper at også de langsiktige resultatene av dette skal slå ut i vår favør, kanskje allerede neste sesong, fortsetter Fagermo.