IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

Årets partykalender!

Som vanlig er årets kalender basert på fjorårets bravader.

Det blir sagt at man lærer så lenge man har lever, og det er jo hyggelig.

For enkelte kan det likevel være en noe bratt læringskurve, og det er derfor vi iler til og presenterer bildene vi har valgt ut til partykalenderen som skal opp på kontoret nå.

Vi har selvsagt holdt oss langt unna de idylliske og glorifiserende partybildene, og heller basert hele kalenederen på livets harde realiteter under mottoet "Det lille vi husker, kommer vi aldri til å glemme".

Vi mener ikke å ta motet fra noen, men det er jo alltid greit å bli minnet på hvor forferdelig galt det av og til kan gå, så greier vi kanskje å si nei takk til den siste drinken eller pilsen, og heller drikke et glass vann - eller fem.

JANUAR

Tradisjonelt en ganske stille måned, men noen må selvsagt tømme lageret som ble kjøpt inn til jul, og da har det lett for å gå over styr...

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

FEBRUAR

Det er på tide å begynne å leve igjen. Våren lurer rundt hjørnet, og mange stikker til fjells med store kvanta medbragt. I slike situasjoner blir det gjerne glattere på toalettet enn i skibakken, og strekkskader kan som kjent også påføres innendørs.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

MARS

Endelig vår, og for mange er det synonymt med en utepils i solveggen. Men selv om solen skinner er ikke vineteren helt over ennå. Det er derfor viktig å styre unna de glatteste partiene på vei hjem. Spesielt dersom det ble mer enn én pils.

IKKE BRUK!!!
IKKE BRUK!!!

APRIL

Nå lukter det snart sommer. For de urbane er byenes parker et yndet sted for avslapping. Da er det viktig å huske at den uskyldig utseende parkbenken fort kan bli en både farlig og uoverkommelig hindring på vei til nachspiel.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

MAI

Hurra! Vi kom oss igjennom nok en vinter! Og du verden så fantastisk det er å kunne finne seg en fredelig plass å hvile ut i Guds frie natur. Så kan heller de som er opptatt med å gjøre landet fint til nasjonaldagen holde på med sitt.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

JUNI

Dette er måneden for utendørs firmafester. Nå skal alle kollegene krampedrikke for å kunne omgås uten å prate jobb, og det er det naturligvis lettest å gjøre når man er litt sparsommelig kledd. Det er jo tross alt sommer, og den skal nytes til fulle!

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

JULI

Endelig ferietid, og det er på tide å skylle vekk restene av et langt arbeidsår. Nå er ingen anledning for liten til å ta seg en fest, og mens de minste barna leker i vannkanten kan storebror, far og onkel ta litt velfortjent fri. Kvinnfolkene passer selvfølgelig på at ungene ikke bader like etter at de har spist.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

AUGUST

Skolestart for noen, tilbake til arbeidet for andre. Gjensynsgleden kan bli stor når kolleger eller klassekamerater møtes igjen, og det er derfor viktig å legge gjenforeningsfesten til et sted med gode toalettfasiliteter, sånn at alle får dekket sine behov på best mulig måte.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

SEPTEMBER

Det finnes mennesker som synes at høsten skal brukes til å vase rundt i skogen på jakt etter dyr de kan skyte. Denne oppførselen kombineres gjerne med en liten dram - eller tre. Tommelfingerregelen må være at den som har lettest for å bli bilsyk sitter i passasjersetet foran på vei hjem. Da unngår man i mange tilfeller små katastrofer.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

OKTOBER

Ikke alle greier å vente til den 31. oktober for å feire Halloween, og da er det kanskje smart å bruke de tidligste helgene i oktober til prøve-halloween, på samme måte som de har prøve-OL. Under slike prøver finner man gjerne ut hva det IKKE passer å kle seg ut som.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

NOVEMBER

Dette er kanskje den tristeste av alle årets måneder. Det eneste lyspunktet, for alle som venter på at julens mange festligheter smelles i gang, er ofte et tidlig julebord. Ved slike tilstelninger er det viktig å være pen i tøyet, men like viktig er det å tenke på at slett ikke alle toaletter er bygd for å klare vekten av en voksen mann breddfull av ribbefett og akevitt.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

DESEMBER

Partymåneden over alle. Kall det jul, kall det midtvinterblot, kall det den solverv eller kall det galskap på bred front. Sørg bare for å ikke bli nabolagets nisse. En slik oppgave kan nemlig fort føre til at du ikke kommer deg hjem til ditt eget selskap før langt utpå nyåret.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her