evalongoria (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)
evalongoria (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)

Eva Longoria: – Jeg ble ekstremt tynn etter skilsmissen

Hollywood-skuespilleren fikk skryt da hun var på sitt tynneste.

I november 2010 slapp «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria bomben om at hun ville skille seg fra ektemannen Tony Parker - tre år etter eventyrbryllupet.

Avgjørelsen ble tatt etter at hun fant hundrevis av intime meldinger på basketstjernens mobil fra deres felles venninne.

Les også: «Frustrerte Fruer» gir seg

Usunn livsstil

eva og tony (Foto: Gilbert Flores)
eva og tony (Foto: Gilbert Flores)
Skilsmissen gikk hardt inn på den flotte skuespillerinnen, noe som resulterte i en usunn livsstil. Ifølge nettsiden Digitalspy forteller Longoria at hun gikk ned flere kilo som et resultatet av det tøffe bruddet.

– Etter skilsmissen ble jeg ekstremt tynn, og alle fortalte meg at jeg så så bra ut. Jeg var på mitt mest usunne, så det er rart hva folk oppfatter som «sunt», sier hun til magasinet Health.

– På mitt verste sa folk at jeg aldri hadde sett bedre ut. Men nå har jeg en bra diett og et fast treningsprogram, legger hun til.

Les også: Disse bildene har satt i gang ryktene

Hun insisterer på at hun ikke er sint eller bitter på sin eksmann, men hun har tidligere fortalt at de ikke er på talefot.

Lykkelig forelsket

Nå er hun lykkelig forelsket i den spanske sangeren Eduardo Cruz, broren til skuespiller Penélope Cruz. Det har fått Hollywood-stjernen tilbake på rett kjøl.

– I løpet av de siste ukene ser det ut til at Eva har våknet til liv igjen. Hun er vanligvis morsom, flørtende og super å være sammen med, og den siden av henne har kommet tilbake nå, etter noen måneder hvor hun har vært fortvilet over Tonys utroskap, fortalte venner av skuespillerinnen til Daily Mail i fjor sommer.

Les også: Her har «Frustrerte fruer»-stjernen jentesex