westby (Foto: Stella Pictures)
westby (Foto: Stella Pictures)

Cæsar-Marianne slanker seg med laser

– Nå blir det deilig å kunne bruke litt strammere kjoler.

«Hotel Cæsar»-skuespiller Marianne Westby kan gå det nye året i møte noen kilo lettere enn i fjor. Hun har nemlig fått ny og slank figur med en ny laser-behandlingsmetode, skriver Se og Hør.

– Mindre mage

– Jeg har rett og slett noen kilo for mye som jeg ikke har blitt kvitt. den klassiske bilringen rundt magen og ryggen. Jeg får verken trent eller slanket det vekk, sier tobarnsmoren til ukebladet.

Westby har i vinter brukt med laserbehandlingen SmartLipo.

– Jeg har fått veldig gode resultater. SmartLipoen har gjort magen mindre og strammet huden, sier hun.

– Behandlingen har vært veldig effektiv. Det er en raskt måte å bli kvitt det lille ekstra som er vanskeligst å trene bort. Nå blir det deilig å kunne bruke litt strammere kjoler, sier 37-åringen.

Stjerner som Britney Spears og Halle Berry skal også ha utført lignende behandlinger.

Les også: Tidligere TV 2-programleder Anette Marie Antonsen sulter seg ned i vekt

Alternativ slanking

I november omtalte «God kveld Norge» bloggeren og tidligere TV 2-programleder, Anette Marie Antonsens spesielle slankemetode. Ved å ikke spise to døgn i uken ville hun gå ned i vekt.

– Det går mye bedre enn forventet. I nitiden i går kveld kjente jeg at jeg var sulten, men ellers så har det gått fint. Jeg kan drikke te, vann og lettbrus, men hadde jeg ikke kunne drikke så hadde jeg dånet, uttalte hun mens hun gjennomgitt sitt første fastedøgn.

– For min del vil jeg gjerne gå ned i fettprosent, men jeg gjør også dette for eksprimentere. Jeg er håpløs når det kommer til kostholdsprogrammer, og håper dette kan være noe for meg, sa hun til «God kveld Norge».

Les også: Sjekk den voldsomme «Cæsar»-forandringen!

Skeptisk

Kostholdsekpert i TV 2 Sporty og ernæringsfysolog hos Matprat.no, Trine Thorkildsen var derimot mer skeptisk til metoden.

– Forutsatt at hun ikke spiser mer enn vanlig de andre dagene, så vil hun nok gå ned i vekt med denne «dietten». Med en rask vektreduksjon som dette potensielt vil gi, så vil hun samtidig tape muskelmasse. Derfor vil hun nok gå raskere opp i vekt igjen når hun slutter med dette fordi muskelmasse brenner flere kalorier, uttalte hun til «God kveld Norge».

Les også: Guri Solberg til «Hotel Cæsar»