jann (Foto: Scanpix/Stella Pictures)
jann (Foto: Scanpix/Stella Pictures)

Jan Thomas: – Geir reddet livet mitt

Fikk hjelp av barndomsvenn da han slet.

Jan Thomas Mørch Husby gjør stor suksess som kjendisstylist og TV 2-programleder. Livet har derimot i alltid vært like enkelt for Jan Thomas, som nå takker bestevennen Geir Ness for at han lever i dag, skriver Her og Nå.

– Geir løftet meg opp

– Da jeg først kom til USA, kjente jeg ingen. Jeg var langt borte fra familien min og følte meg ensom. Livet var fylt med fest og moro, men få ting som var ekte, sier stylisten til ukebladet.

Jan Thomas flyttet til California i 1985, og fikk raskt mye positiv oppmerksomhet for sitt utseende. Da han etterhvert begynte å tvile på seg selv og sine talenter, fikk han kjærkommen hjelp av barndomskameraten Geir Ness.

– Jeg vil si at det gikk så langt at hadde det ikke vært for Geir, hadde jeg ikke stått her i dag. Han løftet meg opp og fikk meg på beina. I dag er det ingen som kjenner meg bedre enn ham, sier han.

Geir Ness på sin side har gjort stor suksess med parfymene «Laila» og «Geir».

Les også: Jan Thomas: – Jeg ringer mamma hver dag

Nært forhold til moren

Det er ikke bare kameraten Geir som betyr mye for Jan Thomas. I et nylig intervju med Dagbladet Magasinet fortalte han om sitt svært nære forhold til sin mor.

– Hver morgen ringer jeg henne klokka halv åtte. Mamma er frisonen. Det betyr alt å ha noe jordnært ved siden av glamouren, sa Jan Thomas, som besøker moren i Skien så ofte han kan. Det ble nemlig ingen besøk i løpet av de 20 årene han tilbrakte i LA.

– Etter alle disse årene må jeg ta igjen for det tapte. Folk spør meg om mamma er syk eller hva som er galt. De synes det er underlig at jeg drar hit så ofte, la han til.

Les også: Derfor avkreftet ikke Jan Thomas babyryktene umiddelbart