riise2
riise2

Sjekk hvilke lag Riise tror vil kjempe om PL-tittelen

TV 2 Sporten snakket med landslagsbacken etter Fulhams seier over Arsenal.

Fulham snudde kampen i sluttminuttene mot Arsenal og vant 2-1 hjemme på Craven Cottage. John Arne Riise spilte hele kampen, og hadde god kontroll på Arsenals fryktede angrepsrekke. Arsenal-manager Arsène Wenger byttet ut begge kantspillerne tidlig i andreomgang, og det synes Riise er et kompliment.

– Vi pushet på ganske mye i andreomgang, og Theo Walcott er mye mer offensiv enn defensivt, så det ble tungt for ham å følge etter. Jeg ble glad da han ble byttet ut, sier Riise til TV 2 Sporten.

– Det var en fantastisk fotballkamp. Vi slet litt det første kvarteret, men etter det følte jeg vi hadde bra kontroll. Det var en sinnsykt bra andreomgang.

Se hele intervjuet med John Arne Riise i videovinduet øverst i artikkelen!

Arsenals Johan Djorou fikk marsjordre med 12 minutter igjen å spille etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for kvelden. Det mener Riise var en korrekt avgjørelse.

– Djourou kunne blitt utvist tidligere også. Jeg synes det var fair at han fikk rødt kort etter hvert fordi han hadde tre stygge taklinger på kort tid.

LES OGSÅ: Wenger slakter dommeren etter tap for Fulham: – Avgjørelsene var forferdelige

Juleprogrammet i Premier League har vært en tøff nøtt å knekke for mange av storlagene i Premier League, men Riise tror fortsatt tittlekampen fortsatt kommer til å stå mellom de to lagene fra Manchester.

– Det var en del rare resultater den helgen her, men jeg tror at det hele kommer til å stå mellom Manchester United og Manchester City, avslutter landslagsbacken.