gamt
gamt
Premier League

Her «grisetakler» Gamsten sin egen manager

Blackburn gikk på en smell hjemme mot Stoke

Blackburn - Stoke 1-2 (0-2)

Peter Crouch scoret sitt Premier League-mål nummer 100 og 101 da Stoke vant borte mot Blackburn på Ewood Park mandag. David Goodwillie reduserte for vertene med 20 minutter igjen, men Rovers maktet aldri å utligne ledelsen til Stoke. Dermed startet 2012 dårlig for Steve Kean, som var høyt oppe etter tre poeng på Old Trafford på nyttårsaften.

Crouch i hundre
Rovers-fansen trodde at hjemmelaget tok ledelsen allerede etter fem minutter da Christopher Samba stanget inn en god corner fra Morten Gamst Pedersen. Men Stoke-keeper Thomas Sørensen ble hindret i feltarbeidet, og dommeren annulerte scoringen.

Så var det duket for en jubileumsscoring på Ewood Park. Dean Whitehead slo inn foran mål, og der ventet tometersmannen Peter Crouch. Spissen dempet ballen nydelig på brystkassa, før han dunket ballen i mål, utagbart for Mark Dunn. Scoringen var Crouch sitt 100. mål i den engelske toppdivisjonen.

Se sammendrag av kampen her

På overtid i førsteomgang var Crouch på farten igjen. Spissen fikk nok en gang gjøre som han ville inne i boksen til Blackburn, og Stoke-spissen kunne legge på til 2-0 for gjestene.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Drøyt 20 minutter før full tid løsnet det for hjemmelaget også. David Goodwillie fikk «kranglet» ballen i mål etter en corner, og hjemmefansen fikk troen tilbake. Dessverre for Blackburn ble det ikke flere scoringer på Ewood Park, men publikum fikk likevel noe å smile over mot slutten av kampen.

I jakten på et utligningsmål ble Morten Gamst Pedersen litt for ivrig etter å ta et innkast. I det nordmannen nærmet seg Blackburn-benken ramlet han, og tok med seg den upopulære manageren Steve Keane i fallet.

Se situasjonen i videovinduet øverst i artikkelen!