Hulk og resten av Porto skal ha gode muligheter hjemme mot APOEL i kveldens Champions League oppgjør i gruppe G (Foto: Luis Arnaldo/Ap)
Hulk og resten av Porto skal ha gode muligheter hjemme mot APOEL i kveldens Champions League oppgjør i gruppe G (Foto: Luis Arnaldo/Ap)

Her er mandagens Premier League-rykter

Hulk åpner for Chelsea-overgang. Les dagens overgangsrykter fra England!

London (TV 2 Sporten): Overgangsvinduet har åpnet, og i dag serverer engelske papirutgaver mange ulike rykter.

Andre Villas-Boas sa at titteldrømmen til Chelsea ble endelig knust etter nederlaget for Aston Villa på nyttårsaften.

- Vi er ikke gode nok til å vinne ligaen, sa han.

34-åringen tror at Hulk er blant spillerne som kan sørge for at londonerne kan overta tronen igjen neste sesong. Porto-stjernen har en kjøpsklausul på svimlende 800 millioner kroner, men spissen utelukker ikke en overgang til Stamford Bridge.

Les også: Britisk avis: – Spilleropprør mot Villas-Boas

- Man vet aldri hva som kommer til å skje i morgen. Skulle den rette klubben dukke opp, tror jeg ikke det vil bli et problem å få til en avtale, sier Hulk.

Bent til Liverpool?
For ett år siden forlot Darren Bent Sunderland til fordel for Aston Villa, men allerede nå kan engelskmannen være på vei bort. Daily Mail skriver at Liverpool vurderer å hente spissen, som har hatt noen krangler med ledelsen på Villa Park.

Alex McLeish vil beholde 27-åringen, men skulle Bent selv ønske å dra til Anfield, vil klubben ha mer enn de 220 millionene de kjøpte ham for i fjor. Det kan minske Kenny Dalglish sin kjøpelyst.

- Spurs vil ha Samba
Blackburn fikk seg en etterlengtet og uventet seier mot Manchester United nyttårsaften, men det er trolig ikke nok til å beholde Christopher Samba. Midtstopperen skal være ønsket av flere, men ifølge Daily Mirror er Tottenham favoritter til å sikre seg den store Rovers-kapteinen.

Den økonomiske situasjonen på Ewood Park er ikke tilfredsstillende, og klubben er avhengig av å selge spillere før de kan se seg om etter forsterkninger. Samba, som er blant de beste betalte i Blackburn, er derfor en av spillerne som kan tvinges til å bli solgt.

Les også: Her klikker det for Roy Hodgson etter Everton scoring

Harry Redknapp er ute etter å styrke forsvaret, og har pekt seg ut 27-åringen som et transfermål i januar. Spurs kan få få overtalt Blackburn hvis de legger rundt 70 millioner kroner på bordet.

PL-retur for Keane?
Robbie Keane nyter tilværelsen i USA for øyeblikket, men i likhet med Thierry Henry, er det ingen umulighet at han kommer tilbake til Premier League på lån. Mirror hevder at Aston Villa vil sikre seg spissen mens det er vinterpause i statene, og Keane selv er ikke uinteressert. Birmingham-klubben vil kunne dra nytte av angriperen i to måneder, men det vil samtidig koste dem dyrt i forsikringspenger.