John Terry (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
John Terry (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Lukas Podolski scoret for Köln mot Hoffenheim. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
Lukas Podolski scoret for Köln mot Hoffenheim. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)

Dagens PL-rykter: – Terry kan dra til kinesisk fotball

Få med deg årets første Premier League-rykter.

London (TV 2 Sporten): 1.januar betyr at overgangsvinduet igjen er åpnet. Den neste måneden har Premier League-klubbene muligheten til å forsterke stallene.

Les også: Anslår halvering av pengebruk i januarvinduet

I Chelsea er det lite som fungerer for øyeblikket, og engelske aviser spekulerer nå i om Andre Villas-Boas lever lenge som manager på Stamford Bridge. Samtidig melder Daily Express at John Terry kan være på vei til kinesisk fotball.

Les også: Dette sa Luis Suárez til Patrice Evra

Chelsea-kapteinen skal være sliten av alt oppstyret utenfor banen. Terry har rasismeanklagene fra Anton Ferdinand hengende over seg, og flere toppklubber i Kina skal stå klare til å tilby ham en utlånsavtale mens saken pågår. Blir Terry funnet skyldig for å ha kommet med rasistiske kommentarer, skriver Daily Mirror at Chelsea kan bryte kontrakten uten å betale midtstopperen kompensasjon.

– Sneijder vil til Premier League
Wesley Sneijder er obligatorisk i en ryktespalte, og ifølge Daily Mirror er nederlenderen desperat etter å spille i Premier League. Inter-manager Claudio Ranieri skal holde samtaler med midtbanestjernen i håp om at han vil bli værende, men tabloidavisen hevder at Manchester United følger situasjonen nøye.

Les også: – Rooney vraket mot Blackburn etter bytur

Podolski til Arsenal?
Samme avis skriver at Lukas Podolski er Arsenals drømmesignering i januar. Köln-spissen er Ståle Solbakkens største stjerne, men tyskeren skal være fristet av interessen fra Nord-London. The Gunners har ikke kommet med et konkret bud, men legger de i overkant av 100 millioner kroner på bordet kan 26-åringen bli Arsenal-spiller.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

QPR skal handle
Neil Warnock trenger forsterkninger, og QPR-bossen håper at klubben kan skaffe seg opp til fem nye spillere i løpet av måneden. Queens Park Rangers linkes til en rekke navn for øyeblikket. I tillegg er det snakk om et mulig utlånsavtale for Manchester Uniteds Federico Macheda.

- Jeg håper vi kan få inn en ny på mandag, og tre eller fire til før vinduet stenger, sier Warnock.