hilde
hilde

Hilde utskrevet fra sykehuset: – Fikk melding fra Åge Aleksandersen

Tom Hilde er utskrevet fra sykehuset i Immenstadt, og er på vei til Garmisch Partenkirchen.

Garmisch Partenkorchen (TV 2 Sporten): Samtidig som resten av de norske hopperne imponerte i kvaliken til nyttårshopprennet, ble Tom Hilde skrevet ut av sykehuset der han ble undersøkt etter fallet i går kveld.

– Tom er på vei hit nå. Det står etter forholdene bra til. De mener han er stabil nok til at det ikke skal bli noen komplikasjoner. Og det er godt nytt, sier Clas Brede Bråthen.

Hilsen fra Åge
Vegard Sklett vant kvaliken, samtidig som Anders Bardal og Rune Velta også leverte meget gode hopp i Garmisch.

– Jeg er fornøyd. Målet er å gjøre det samme i morgendagens konkurranse. Da kan det bli bra, sier Vegard Sklett til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Sklett nest best i kvalifiseringen
LES OGSÅ: Hilde falt stygt i Oberstdorf

Også Bardal var fornøyd med dagen.

– Vi snakket om at vi skulle bruke det som skjedde med Tom til noe positivt, og det fikk vi virkelig til i dag, sier Anders Bardal, som forteller at han ikke har fått snakket med Tom Hilde ennå.

– Men jeg fikk en sms fra Tom i morges. Der sto det bare at han hadde fått medling på facebook fra Åge Aleksandersen. Og jeg er storfan av han, så jeg innrømmer at jeg ble misunnelig, ler Bardal.

LES OGSÅ: Hilde fra sykehuset: – Snakket nettopp med en spesialist, han var positiv

Hopper for Tom
Sportssjef Clas Brede Bråthen er meget fornøyd med det laget presterte etter nedturen i Oberstdorf.

– De andre gutta hopper for Tom. Den beste medisinen vi kan gi ham er gode resultater. Vi ønsker at når Tom kommer tilbake, så er han en del av verdens beste hopplandslag. Og i dag tok vi et skritt i riktig retning, sier Bråthen.