Carlos Tevez. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Carlos Tevez. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Dagens PL-rykter: - Tevez forsvinner i løpet av ti dager

Les ryktene fra Premier League dagen før overgangsvinduet åpner.

Manchester (TV 2 Sporten): I morgen åpner transfervinduet. Premier League gjør seg klar for en ny måned med galskap, hastekjøp og feilvurderinger. Samtidig er det muligheter til å forsterke stallen i jakt på en bedre tabellplassering. Engelske papiraviser oppsummerer i hovedsak 2011 i dag, men de har også funnet plass til en god del rykter.

Cahill-avtalen ryker?
Ryktene begynte for alvor i går kveld om at Gary Cahills planlagte overgang til Chelsea kan gå i vasken. Andre Villas-Boas er imidlertid fortsatt sterk i troen på at Bolton-stopperen signerer for londonerne.

– Det er pågående samtaler, og det beste utfallet er at spilleren kommer til oss. Det burde ikke være et problem, men for øyeblikket står vi et stykke unna hverandre i form av en avtale for ham, sier Villas-Boas til The Guardian.

Daily Mirror hevder at Liverpool følger utviklingen i Cahill-saken nøye. Avisen mener at midtstopperen helst vil bli boende nord i England, og at det kan gjøre at 26-åringen heller vil foretrekke Anfield framfor Stamford Bridge.

Ancelotti på Chelsea-jakt
Samtidig skal Carlo Ancelotti være interessert i å kjøpe flere Chelsea-spillere. Italieneren, som nylig ble klar for PSG, ønsker seg Frank Lampard, Didier Drogba, Florent Malouda og Salomon Kalou.

Mye tyder på at David Beckham blir værende i USA, og The Sun skriver i dag at den tidligere Manchester United-stjernen oppfordrer Frank Lampard til å komme til statene. 33-åringen er ikke spesielt fornøyd med å ofte sitte på Chelsea-benken, og LA Galaxy kan matche midtbanespillerens nåværende lønn på rundt 1,4 millioner kroner i uken.

Tevez snart ferdig
Roberto Mancini håper at Carlos Tevez forlater Manchester City i løpet av kort tid. De lyseblå forhandler fortsatt med AC Milan.

– Jeg føler meg trygg på at vi kan fullføre dette i løpet av ti dager, men det er ikke mulig med et utlån. Milan er klar over forutsetningene, du gir ikke bort en spiss som Tevez, sier Mancini.