Hulk (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
Hulk (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Dagens PL-rykter: Chelsea vil bruke 1.5 milliarder på tre spillere

Overgangsvinduet åpner i januar og her er dagens Premier League-rykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

London (TV 2 Sporten): Det er bare noen få dager til vi får oppleve en ny måned med galskap. Supporterne er ikke lenger fullt så opptatt av hva som ikke lå under juletreet. Nå handler det mest av alt om Premier League-klubbene åpner lommeboka når transfervinduet åpner.

Dagens freidigste rykte er at Chelsea vurderer å bruke nærmere 1,5 milliarder på tre spillere. Fra før av virker det klart at Gary Cahill er i boks, men Andre Villas-Boas har også andre navn på blokka for at han skal bygge et nytt mesterlag på Stamford Bridge.

Stjernetrio
Ifølge Daily Mirror er Ajax' Gregory van der Wiel, og Porto-spillerne Hulk og Joao Moutinho trioen 34-åringen ønsker seg. Avisen hevder at eier Roman Abramovitsj har stilt midler til rådighet for at de nevnte spillerne skal signere for Chelsea.

Bale til Barcelona?
Mirror elsker rykter, og de vier spekulasjonene god plass i dagens papirutgave. Wesley Sneijder, som var sommerens store snakkis, nevnes igjen. Spennende er det også at Gareth Bale linkes til Barcelona, men katalanerne vil første gjøre et framstøt ved sesongslutt. Mesterliga-vinnerne vil imidlertid ikke betale stort mer enn 240 millioner kroner for Tottenham-stjernen. Det er neppe nok til at Spurs vil starte forhandlinger.

Hos de andre avisene har ikke rykteflommen startet for fullt helt ennå.

Budkrig mellom West Bromwich og QPR
Daily Mail skriver at Tony Pulis har satt seks spillere på transferlisten. De det er snakk om er Danny Collins, Danny Pugh, Andre Davies, Tom Soares, Michael Tonge og Diego Arismendi.

En budkrig er alltid interessant, og det ser ut til at Neil Warnock og Roy Hodgson har planer om å vise transfermuskler i vinter. Begge skal være ute etter Rangers-spiss Nikica Jelavic. Det spekuleres i om QPR allerede har lagt inn et bud, mens Hodgson var tilstede under Old Firm for å se kroaten i aksjon.

Landon Donovan blir leid ut til Everton i to måneder.