Detroit snudde kampen på 56 sekunder

To svenske backer, en russer og 56 sekunder. Det var alt Detroit trengte da de tok sin ellevte strake hjemmeseier.

Detroit Red Wings (Foto: Carlos Osorio/Ap)

Men tirsdagens 3-2-seier mot St. Louis satt langt inne. Alexander Steen satte inn 2-0 til gjestene og Detroit så ut til å gå målløse av isen også i den andre perioden.

Så snudde det. Med et lite minutt igjen av midtperioden fikk hjemmepublikummet håp da et slagskudd fra Nicklas Lidström fant veien til nettet.

Og i den tredje perioden gikk det bare 56 sekunder fra Niklas Kronwalls utligning til Pavel Datsjuks vinnermål.

For Detroit debuterte svensken Joakim Andersson. Han ble hentet opp fra farmerklubben Grand Rapids etter at Tomas Holmström pådro seg lyskeskade. Andersson fikk fem minutter i NHL-debuten mot St. Louis.

Torontos målvakt James Reimer hadde ingen stor kamp da hans lag tapte 2-5 borte mot Florida. Fem minutter inn i andre perioden hadde Reimer bare stoppet fem av åtte skudd. Han ble byttet ut til fordel for Jonas Gustavsson, som var noe mer heldig. Han reddet 16 av 18 skudd.