Steven Gerrard (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Steven Gerrard (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Premier League

Gerrard kan bli klar til Blackburn-kampen

Les deg opp på skadesituasjonen til din klubb før Boxing Day-kampene.

Julen er en tid for god mat, tid med familien og gaver under treet, men det er også en høytid for de fotballinteresserte. 2. juledag braker det nemlig løs med hele sju Premier League-kamper - alt en skikkelig fotballsuppoerter kan ønske seg.

LES: Se Premier League-gjengens Boxing Day-spesial

Under får du en skaderapport før det braker løs.

Mandag kl. 14.00
STAMFORD BRIDGE
Chelsea - Fulham (14.00) | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: André Marriner

David Luiz håper å være tilbake fra start. Brasilianeren har slitt med kneproblemer. Branislav Ivanovic og John Obi Mikel ble byttet ut mot Tottenham - begge med muskulære skader. Det er usikkert om duoen blir klar i tide. Ramires er suspendert.

Fulham har få skadeproblemer. Steve Sidwell er tilbake etter en brokk-operasjon. Simon Davies (rygg), Mark Schwarzer (rygg) og Zdenek Grygera (kne) er uaktuelle. Brede Hangeland, Chris Baird, Moussa Dembele, Danny Murphy og Sidwell er alle ett gult kort unna karantene.

Mandag kl. 16.00
REEBOK STADIUM
Bolton - Newcastle (16.00) | tv2sumo.no

Dommer: Peter Walton

Paul Robinson erstatter trolig Marcos Alonso, som må belage seg på en seks ukers pause. David Wheater er aktuell fra start igjen. Wheater har nettopp sonet ferdig fire kampers karantene.

Newcastle-fansen kan glede seg over at Yohan Cabaye er tilbake etter å ha sonet karantene. Dan Gosling er fortsatt uaktuell. Det er usikkerhet knyttet til Davide Santon, mens Peter Løvenkrands, Danny Guthrie, Steven Taylor og Sylvain Marveaux definitivt er ute.

STADIUM OF LIGHT
Sunderland - Everton (16.00) | tv2sumo.no

Dommer: Howard Webb

Connor Wickham blir trolig ikke klar i tide, selv om spissen har gjort store fremskritt den siste tiden. Fraizer Campbell og Craig Gordon er på vei tilbake, men det er tvilsomt om noen av dem får spilletid mot Everton.

Seamus Coleman har fått kjenning med en gammel lårskade, og midtbanespilleren er trolig uaktuell de neste to ukene. Jack Rodwell og Conor McAleny kjemper for å bli klar til møtet med Marton O'Neills menn.

ANFIELD
Liverpool - Blackburn (16.00) | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no

Dommer: Mike Jones

Liverpool-kaptein Steven Gerrard er tilbake i trening etter en infeksjon i ankelen, men kampen mot Blackburn kommer trolig for tidlig. Jay Spearing har sonet ferdig sin karantene.

Blackburn har store defensive problemer. Keeper Paul Robinson er usikker. Scott Dann, Ryan Nelsen, Martin Olsson og Gael Givet er definitivt uaktuelle.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

OLD TRAFFORD
Manchester United - Wigan (16.00) | TV 2 PL HD2 og tv2sumo.no
Dommer:
Phil Dowd

Phil Jones er tilgjengelig etter at det kom frem at skaden han pådro seg mot Fulham ikke var like alvorlig som først antatt. Ashley Young er ute i et par uker med kneskade. Fra før av er Tom Cleverley (ankel), Michael Owen (lår) og Anderson (kne) skadet. Nemanja Vidic (kne) og Darren Fletcher er ute i lengre tid.

Wigan har to spillere som er usikre. Steve Gohouri har slitt med influensa, mens Hugo Rodallega ikke er meldt hundre prosent klar. Rodallega spilte mot Liverpool i midtuka, men colombianeren har slitt med en smell han pådro seg mot Chelsea for en uke siden.

THE HAWTHORNS
West Bromwich Albion - Man. City (16.00) | TV 2 PL HD3 og tv2sumo.no

Dommer: Lee Mason

West Bromwich håper å få midtbanespilleren James Morrison spilleklar etter hamstringskaden som gjorde ham uaktuell mot Newcastle. Youssouf Mulumbu (lyske) og Jerome Thomas (ankel) er begge svært usikre før hjemmekampen mot Manchester City. Steven Reid er ute i en måned.

Edin Dzeko er ett av flere usikre kort hos Manchester City. Bosnieren sliter med en spenning i ankelen. Det er ventet at Micah Richards rister av seg leggskaden han pådro seg mot Stoke. Mer usikkert er det om Aleksandar Kolarov blir klar i tide.

LES: Mario Balotelli fra A-Å i 2011

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

BRITANNIA STADIUM
Stoke - Aston Villa (20.45) | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer:
Mark Clattenburg

Stoke håper å få Peter Crouch tilbake etter sykdom. Glenn Whelan (legg) er usikker, mens Ryan Shawcross er tilbake etter karantene.

Det er ventet at Darren Bent starter for Villa etter to kampers fravær.

LES: Skadet Bent droppet Villa-kamp – dro på juleshopping

Emile Heskey (akilles) og James Collins (kne) er begge aktuelle etter skadefravær. Alan Hutton soner karantene.