VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller.  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller. (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Dette er det villeste Scarlett Johansson har gjort på filminnspilling

Hollywood-stjernen har vært med på mange ville eventyr.

Hollywood har lagt sin elsk på Polsk-Danske Scarlett Johansson (27). Hun har vært nominert til fire Golden Globes, og i siste utgave av Vanity Fairs blir hun beskrevet som den morsomste og mest frittalende sexbomben siden Marilyn Monroe.

Johansson har spilt mange sexy roller, blant annet i Match Point, Black Dahlia - tillegg til Lost in Translation. I 2006 ble hun kåret til verdens mest sexy kvinnel.

- Gjør crazy ting hele tiden

Fortiden er hun aktuell i filmen We Bought a Zoo, med Matt Damon. I den forbindelse stilte hun opp i et intervju med VG, og på spørsmålet om hva det mest eventyriske hun har måttet gjort er, svarer hun:

- Som skuespiller må vi gjøre crazy ting hele tiden. Vi blir tvunget til å klatre opp bygninger. Gå igjennom flammehav. Kle oss fullstendig nakne emosjonelt, - og vise oss fra den styggeste siden vi har, sier Johansson til avisens helgebilag.

Les også: Scarlett betror seg til vennene om bruddet

- Hvilken rolle har du følt deg mest emosjonell naken i? Får hun spørsmål om i intervjuet.

- I fjor spilte jeg et teaterstykke på Broadway jeg følte meg veldig emosjonelt avkledd. Man kan ikke gjemme seg når man står foran 1600 mennesker hver kveld. Alle ser om følelsene er ekte. Det gjør at man blir utrolig sårbar, forteller stjernen åpenhjertlig.

Forstår sine egne følelser bedre

Å takle dette emosjonelle presset har tatt tid for skuespillerinnen å finne ut av.

- Det har tatt meg 20 år å forstå det. Vi skuespillere elsker ideen om å skitne oss til og falle fra hverandre. Nå bruker jeg de erfaringene til å forstå mine egne følelser bedre.