FYRER LØS: Wayne Bridge mener Roberto Mancini har behandlet ham dårlig. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
FYRER LØS: Wayne Bridge mener Roberto Mancini har behandlet ham dårlig. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Bridge fyrer løs mot Mancini

Den uønskede venstrebacken gir Manchester City-manageren det glatte lag.

Det begynner å nærme seg ett år siden sist Wayne Bridge spilte en Premier League-kamp for Manchester City.

Én fattig ligacupkamp er alt han har fått denne sesongen, og flere blir det neppe med det første. Manager Roberto Mancini sa tidligere i uken at Bridge er storfornøyd med å bare heve sin angivelige 880 000 kroner i uken-lønning og spille golf.

- Mancini kjenner meg tydeligvis ikke fordi jeg spiller ikke golf. Det er ingen i klubben som trener hardere enn meg. Jeg gjør alt jeg blir spurt om, men det er ingen fremtid for meg i klubben, sier Bridge til Daily Mail.

Lei av unger
Vårsesongen tilbrakte han på lån hos West Ham. Nå rapporteres det at Arsenal kan bli neste stopp for 31-åringen som har blitt henvist til å trene med juniorlaget.

- Jeg har trent med unger i en måned nå, og jeg er en profesjonell seniorspiller. En annen manager hadde behandlet meg annerledes, sier Bridge.

Han føyer seg inn i rekken av lagkamerater som klager på måten Mancini og City behandler spillerne som ikke får særlig med spilletid.

Refser Mancinis spillerbehandling
Tidligere i måneden fortalte Kolo Touré at han følte seg frosset ut. Det er også velkjent hva Carlos Tévez synes om å være de lyseblås eiendom.

- Mancini prater ikke med meg. Han prater egentlig ikke med noen av spillerne. Det er derfor jeg nå lar frustrasjonen komme frem. Jeg har aldri fått en forklaring, men det er åpenbart at de ikke vil ha meg, sier Bridge.

- De andre spillerne behandler meg bra. De forstår situasjonene min, og noen av dem synes ikke at det som skjer er riktig.