Marianne Behn (Foto: KURT PEDERSEN / HER OG N, © Kurt Pedersen)
Marianne Behn (Foto: KURT PEDERSEN / HER OG N, © Kurt Pedersen)

Marianne Behn: – Slik er Märtha og Ari som foreldre

Prinsessens svigermor har klare meninger.

Etter prinsesse Märtha og Ari Behn falt for hverandre og giftet seg, ble livet endret for Aris mor Marianne, som nå plutselig skulle forholde seg til hele kongefamilien. Det har vært en svært positiv erfaring for henne.

– Ari har en veldig hyggelig svigerfamilie, som er veldig inkluderende i forhold til alle Aris familiemedlemmer, og det setter jeg stor pris på, forteller hun til VG.

Flinke foreldre

Märtha og Ari har etterhvert blitt foreldre til tre jenter, Maud Angelica (8), Leah Isadora (6) og Emma Tallulah (3), og i følge Behn er de veldig flinke med døtrene sine.

– De er veldig lyttende, forståelsesfulle, flotte foreldre begge to. Det opplever jeg virkelig. Og de ser barna sine veldig godt, ser deres kvaliteter og egenskaper, sier hun.

Les også:Dette gir Märtha barna i julepresang

Tid, ikke gaver

Märtha har også lettet litt på sløret om hvordan hun og Ari er som foreldre overfor Dagbladet. Blant annet fortalte hun hva som er viktig for dem nå som det er jul.

– Jeg er opptatt av at jul skal handle om tid, ikke om gaver. Vi prøver å ha et bevisst forhold til julegaver, begrense det hele litt. Og så vil jeg gjerne at gaver skal være noe mer enn det du kan kjøpe i butikken. Så barna får ofte geiter, rett og slett, fortalte hun til avisen.

Les også:Her er Märtha Louises beste juleminner

– Ja, ikke ordentlige geiter, men hjelp til en familie i Afrika som får ei geit for å overleve. Noen ganger har vi kjøpt kyllinger også. Det er en fin anledning til å snakke om å bety noe for andre. Og barna blir faktisk veldig glade for det, la hun til.