William og Kate (Foto: Nunn Syndication , © dS)
William og Kate (Foto: Nunn Syndication , © dS)

William og Kate dropper skiferie på grunn av finanskrisen

Slottet følte det ville sende feil signaler.

Finanskrisen har rammet store deler av Europa, Storbritannia inkludert. Selv de kongelige lar angivelig finanskrisen påvirke dagliglivet. Ifølge en kilde som Us Magazine har snakket med, så har William og Kate besluttet å droppe en planlagt skiferie på grunn av landets økonomi.

– Slottet føler det ville sende helt feil signaler å reise på ferie nå, sier vedkommende til bladet.

Les også:– Kate Middleton blir tatt bedre vare på enn Diana

I stedet vil paret være tilstede under Dronning Elizabeths tale til folket 1. juledag. Her skal hun visstnok blant annet snakke om landets vanskelige økonomiske situasjon.

Blir fin fering

Før den tid skal prinseparet feire jul med kongefamilien i Dronningens herskapsbolig Sandingham i Norfolk, England. Dette er Kates første kongelige jul, og den byr på en rekke utfordringer.

Les også:Slik blir Kate Middletons første kongelige jul

Bare det å pakke vil bli en utfordring, for det forventes at Kate skal skrifte antrekk opp til fem ganger om dagen for ymse måltider, cocktailselskaper, kirkebesøk og gaveutveksling.

Julaften uten foreldrene

Skulle den kongelige etikette og det generelle julestyret bli for mye for Kate, har hun kun sin ektemann å støtte seg på. Ingen av hennes familiemedlemmer er invitert til å feire jul sammen med den britiske kongefamilien.

Å gifte seg med en prins er nemlig det samme som å gi avkall på å være sammen med egen familie på julaften, men 2.juledag får de selskap av Kates søster Pippa, før de tre reiser til Bucklebury for å tilbringe resten av julen med resten av Middleton-familien.

Les også:Hevder Kate Middleton er gravid