Mira Craig (Foto: Roger Fosaas, © ps)
Mira Craig (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Mira Craig har oppdaget rock 'n roll

Nå er artisten straks plateklar.

Mira Craig har lenge vært en av Norges mest profilerte R n' B-artister, med hits som «Headhunted» og «Boogeyman». For ikke lenge siden spilte hun inn fjerdeskiva si. Denne ble imidlertid lagt på is etter artisten følte at hun var litt lei av R n' B-sjangerens kalde og digitaliserte lydbilde, og spilte inn en rockelåt i studio sammen med produsenten sin for moro skyld.

Les også:Babylykken blomstrer i Kjendis-Norge

– Etterpå ble vi bare sittende og se på hverandre - hva i all verden skjedde der? Hva gjorde vi? Da forstod jeg at det var meningen at jeg skulle gå i en slik retning, jeg ville lage en rockskive, forteller Mira til VG.

Dyr affære

Denne beslutningen ble altså tatt til tross for at hun hadde en plate klar.

– Ja, den var betalt og sånn sett ble det en dyr affære. Og det var mye fint på den også, sier artisten, som ikke ser bort i fra at den platen vil bli gitt ut på et senere tidspunkt.

Les også:Slik skal Mira Craig få tilbake drømmekroppen

Men nå handler det altså bare om rock, og hun skjønner at det kanskje vil overraske folk.

– Helt klart. Når jeg forteller folk det om de nye låtene, så greier de liksom ikke helt å se det for seg. De må høre det først, sier de. Det er klart jeg er kjempespent på reaksjonene, sier hun til avisen.

by:Larm

Mira vil spille de nye låtene under årets by:Larm, men den ny singelen «Aces High» slippes allerede i januar. Til da har hun nok å henge fingrene i, Mira ble mamma til lille Mio Amioko i juni.

Hun har hele tiden vært fast bestemt på å kombinere mammarollen og karriere.

Les også:Mira Craig vil kombinere karriere og mammarollen

– Jeg har spilt inn skive mens jeg var gravid, og det har jo funket. Jeg begynner i studio igjen om et par uker, så vi får se. Men det er andre som greier det fint, så jeg får bare satse på at det går bra, fortalte hun til «God Kveld Norge» for en tid tilbake.

Artisten synes det var veldig stas å bli mamma.

– Det er kjempedeilig. Det er utrolig spesielt, jeg har aldri opplevd noe lignende selvfølgelig. Det tar stort sett mesteparten av tiden, men det er veldig hyggelig. Jeg koser meg, sa hun.

.