Harry Redknapp (Foto: Sang Tan/Ap)
Harry Redknapp (Foto: Sang Tan/Ap)

Redknapp: – Et bikkjeslagsmål om topp 4-plassene

Tottenham-sjefen mener det er seks lag som fortsatt kjemper om Mesterliga-plass.

En forrykende toppkamp mellom Tottenham og Chelsea på White Hart Lane endte med ett mål og ett poeng til hvert av lagene. For Chelsea-manager André Villas-Boas var det to poeng for lite.

– Chelsea-seier ville vært et rettferdig resultat. Jeg synes vi spilte strålende og er veldig stolt av spillerne - det var en inspirerende kamp. Det ble ett poeng, men dette var en moralsk seier, sier Villas-Boas.

– Vi skapte nok sjanser til å vinne. Hvis vi ikke hadde sluppet inn det tidlige målet så ville vi vunnet kampen.

Les også: Terry reddet Chelsea på overtid

Tottenham-boss Harry Redknapp er selvsagt ikke helt enig i vurderingen til kollegaen, men innrømmer at det var Chelsea som styrte kampen etter at Daniel Sturridge hadde utlignet Emmanuel Adebayors tidligere ledermål.

– Vi startet bra og var fantastiske de første 20-25 minuttene, men etter utligningen dominerte de mer av spillet i andreomgang, sier Redknapp.

Lover dramatisk sesongavslutning
Uavgjorresultatet betyr at luken opp til serieleder Manchester City er på 9 poeng for Spurs, som har én kamp mindre spilt - Chelsea følge ytterligere to poeng bak sin London-rival. Redknapp mener at han kan sette seg ned og spise julemiddagen med god samvittighet.

– Det er imponerende at vi har 35 poeng så tidlig i sesongen. Hvis vi hadde fått det tilbudet før sesongstart, hadde vi takket ja. Å komme tilbake på denne måten etter at vi tapte de to første kampene er veldig bra.

Se intervju med Redknapp i videovinduet øverst!

Julepausen i engelsk fotball er ikke akkurat lang. 27. desember skal Tottenham dra til Norwich på jakt etter nye poeng. Da kan ikke Tottenham-laget være stappmette på kalkun og pudding, for kampen om Mesterliga-plass blir fryktelig jevn også denne sesongen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Det blir et bikkjeslagsmål om de fire første plassene. De to Manchester-lagene ser fantastiske ut for øyeblikket, Arsenal spiller bra, Liverpool, Chelsea og oss selv - det blir en fantastisk andre halvdel av sesongen, sier Redknapp.

– Terry blir bare bedre
Tottenham kunne fått med seg alle tre poengene helt på tampen av oppgjøret, men en oppofrende John Terry fikk kastet seg foran skuddet til Emmanuel Adebayor. Et herlig øyeblikk for Terry etter at han onsdag ble tiltalt for rasisme mot Anton Ferdinand.

Les også: John Terry tiltalt for rasisme

– Han (Terry) har gjort slikt helt siden situasjonen oppsto. Prestasjonene hans har faktisk blitt bedre, noe som bare viser karakter og styrke, sier manager Villas-Boas.