VINTER KONSEPT: Programleder Christer Falck måtte ta julefeiringa på forskudd på grunn av Robinson innspilling som foregår i disse dager.
VINTER KONSEPT: Programleder Christer Falck måtte ta julefeiringa på forskudd på grunn av Robinson innspilling som foregår i disse dager.

Christer Falck: – Jeg er ferdig med jula

Programlederen tok jula på forskudd.

«God Kveld Norge» møtte programleder Christer Falck under innspillingen av vinterversjonen av «Robinson Ekspedisjon», som spilles inn i den norske fjellheimen i disse dager.

I år har konseptet byttet ut brennende sol og strand, med isende kulde, og har lagt ekspedisjonen til vakker norsk vinternatur, blant ville dyr, snødekt skog og høye fjell.

– Ferdig med jula

Les også: «Robinsonekspedisjonen» i ny forpakning

Dette innebærer at Falck måtte feire julen borte fra familien.

Dermed tok han likesågodt julefeiringen på forskudd i år.

– Jeg er ferdig med jula. Jula mi var ferdig på søndag. Ungene skal være i London på juleaften, så jeg hadde juleaften med søstra mi som skulle til Teneriffe, samt faren min som fikk en ekstra julefeiring. Jeg fikk en brødrister. Men jeg er mest opptatt av at barna mine får sine gaver i jula, forteller Falck.

Les også: Christer Falck: – Blir forbannet når eks-rusmisbrukere hylles

Trives som alenepappa

Christer Falck har to barn sammen med Synnøve Macody Lund. Paret ble kjærester i 2005, men gikk fra hverandre tidligere i høst.

Falck stortrives som alenepappa til en fireåring og en seksåring.

– Jeg får familien på besøk annenhver uke her oppe. For to små barn på fire og seks år er det en drøm å være her oppe. Her kan de leke seg med snowboard, ski og snø. De gleder seg utrolig, sier Falck til God Kveld Norge.