Charlene (55) druknet da hun gikk i søvne

Politiet mistenker at Charlene Ferrero (55) gikk i søvne da hun druknet i en innsjø i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlene ble funnet druknet i en innsjø i South Jersey i USA mandag denne uken. Hun hadde da vært savnet siden helgen. Politiet mistenker nå at hun druknet mens hun gikk i søvne.

Les også: Naken kvinne gikk i søvne – låste seg ute

Kan ha falt

Politiets teori er at Charlene falt fra en jernbanebru som krysser innsjøen. Broen ligger i nærheten av kvinnens hjem, skriver Sky News.

Teresa Cerini, en venninne av avdøde, meldte Charlene savnet søndag morgen. Da hadde hun funnet mobilen hennes i gresset og oppdaget at Charlenes leilighet sto ulåst.

Fikk melding om kvinne i pysjamas

Kvelden før hun ble meldt savnet fikk politiet melding om en kvinne som gikk rundt i pysjamasen. Kvinnen ble aldri funnet.

Les også: Søvngjenger våknet i feil seng på bryllupsnatten

En undersøkelse av liket viser at dødsårsaken var drukning som følge av en ulykke. Vennene hennes forteller at hun har gått i søvne tidligere og tror at det var det hun gjorde denne kvelden også.

Ikke første gang

Cerini forteller om forrige gang Charlene skal ha gått i søvne: «Jeg hørte at det banket på døren så jeg gikk bort. Hva gjør du oppe nå, kjære? Hun svarte: «Jeg beklager. Folkene ved bord to bestilte egg.»

Les også: Kvalte kona i søvne – ble frikjent

Hun fulgte venninnen hjem og Charlene skal ikke ha husket noe av hendelsen senere.