Arsenal kampen blir utsatt på grunn av streik. (Foto: Neil Tingle/Pa Photos)
Arsenal kampen blir utsatt på grunn av streik. (Foto: Neil Tingle/Pa Photos)

Streiken fører til utsatt Arsenal-kamp

Den planlagte streiken blant arbeidere ved Londons undergrunnsbane fører til at Arsenals hjemmekamp mot Wolverhampton blir utsatt en dag.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

26. desember er den store festdagen i engelsk fotball. Kampene på «Boxing Day» er blant årets mest populære, og Premier League-stadioner fylles opp av supportere som nettopp har våknet etter julemiddagen.

Utsatt på grunn av streik
Arsenal skulle tatt imot Wolves under den tradisjonelle serierunden 2. juledag, men London-klubben må flytte kampen til 3. juledag på grunn av streiken. Førerne på t-banen er nemlig ikke fornøyd med kompensasjonen de får for å jobbe mens de fleste andre koser seg med julefri.

Avgjørelsen ble tatt etter samtaler med politiet og lokale myndigheter.

– Vi beklager ulempene dette kan ha medført for supportere, men på grunnlag av vår aktsomhetsplikt, føler vi at riktig avgjørelse er tatt, heter det i en uttalelse fra Arsenal.

LES OGSÅ:Se keeperens vanvittige tilskuerangrep

Chelsea-kampen ikke berørt
Chelsea - Fulham vil spilles som planlagt, mens billettene som er kjøpt til den opprinnelige kampdatoen til Arsenal fortsatt vil være gyldige.

Det har vært problemer med å gjennomføre Premier League-kamper i London også tidligere denne sesongen. Serieåpningen mellom Tottenham og Everton ble utsatt på grunn av opptøyene i byen. (©NTB/TV 2)

LES OGSÅ: Albuen som kan sette Phil Jones ut i seks uker