toppvidoi
toppvidoi

Her er fjorårets mest sette videoer

Truls Svendsen i fri dressur, fotball og Idol-deltakere som imponerer er noe av det som ble sett mest på tv2.no i 2011.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

10. Vignetten til «Truls - minutt for minutt»: Kanskje ikke den mest spennende videoen, men «Truls - minutt for minutt» var et populært konsept der du kunne følge «Senkveld»-favoritten i et helt døgn - uten sensur. Dermed gikk vignetten rett inn som den tiende mest sette videoen på tv2.no i 2011.

558589

9. Slik var «Deadline Day»: For fotballinteresserte er «Deadline Day» alltid et høydepunkt. Hvilken klubb kjøper hvilken spiller for hvor mye? I år kunne man følge innspurten på tv2.no - et tilbud svært mange benyttet seg av.

546595

8. Finsk «Big Brother»-deltaker skal sjokkere Norge: Plutselig dukket det opp en finsk stripper i det norske «BB»-huset. Hun lovet å sjokkere, noe som ikke var vanskelig å tro på med tanke på CV-en hennes.

559865

7. Truls danser til «Single ladies»: Husker du denne? Selvsagt gjør du det. Det er nemlig umulig å glemme synet av Truls Svendsen som danser under årets «Gullfisken»-show. Videoklippet ble en umiddelbar klassiker og spredde seg fort til våre naboland.

490740

6. Dampende hett i «Big Brother»-huset: Den allerede nevnte finske stripperen lovet både liv og røre for de norske «Big Brother»-deltakere, og det kan man vel mildt sagt si at det ble. I denne videoen viser hun hvordan en strippestang skal behandles, og videoen kom på en god 5. plass i 2011.

562503

Se flere videoer i Play-senteret vårt

5. Isak sin «Idol»-audition: Da Isak Heim tuslet inn på «Idol»-audition i Trondheim var det nok ingen som forventet å høre det som ble levert. Isak sang seg til et umiddelbart favorittstempel og endte til slutt på en solid tredjeplass i årets sesong av «Idol».

547561

4. Dorthe om spenstig stunt: Dronningen av «God kveld Norge» leder hvert år prisutdelingen «Gullruten». Og like sikkert som det er at hun skal lede showet, er det at entreen hennes blir en snakkis.

517492

3. Breivik fortsatte skytingen etter denne samtalen fra Utøya: Anders Behring Breivik ringte til nødsentralen fra Utøya - en samtale du kan høre i dette klippet.

572582

2. Manchester United - Manchester Ciry 1-6 (sammendrag): Lillebror ble plutselig storebror da Manchester City nedsablet Manchester United og vant utrolige 6-1 på Old Trafford. Målene rant inn, og United-fansen trodde knapt det de så. Det gjorde ikke City-fansen heller, eller en samlet fotballverden.

(Klippet kan dessverre ikke vises lenger grunnet rettighetsmessige årsaker).

1. Vegard Leite sin «Idol»-audition: Et av de aller mest omtalte «Idol»-øyeblikkene i Norge noengang. Industrimekanikeren Vegard drømmer om å spille på pub og synes det er stort og møte kjendiser han har sett på TV. «Idol»-dommer Gunnar Greve blir sint og gir Vegard en lekse allerede FØR han har sunget.

Men i det Vegard begynner å synge, får pipen en annen lyd og dommer Greves unnskyldning er blitt en liten klassiker i seg selv.

Årets desidert mest sette video på tv2.no.

547759