Theophilakis (Foto: Tommy Arnesen 5033, © ps)
Theophilakis (Foto: Tommy Arnesen 5033, © ps)

«Nissene over skog og hei»-Nikis SMS-trakassert av innpåsliten kvinne

Kontaktet politiet, men da ble alt bare verre.

På det verste fikk skuespiller Nikis Theophilakis (40), som også er kjent fra «Hotel Cæsar», rundt 40 tekstmeldinger om dagen fra den kvinnelige beundreren.

Les også: Her går det galt for Espen Eckbo på «Nissene»-innspilling

– Hun sendte meldinger hele tiden, og da jeg fik fjernet nummeret mitt fra telefonkatalogen, begynte hun å ringe slektninger av meg som hadde samme etternavn. Det var ikke særlig hyggelig, forteller Theophilakis til VG.

Han vil ikke utdype hva som stod i meldingene overfor avisen, da han mener dette ikke egner seg på trykk.

Kontaktet politiet

Til slutt kontaktet skuespilleren politiet, og de bad kvinnen la ham være i fred. Dessverre gjorde det alt verre.

– Jeg fikk enda flere meldinger. Jeg har hørt at det er et ganske vanlig fenomen, ettersom personen på den andre enden plutselig får oppmerksomhet og føler at de blir hørt, forteller han.

Les også: Kristian Ødegård kjøpte villa til 9,2 millioner kroner

Theophilakis mener slik trakassering er uforståelig.

– Men det er vel noe jeg må regne med når jeg er ute i offentligheten, sier skuespilleren, som understreker at de fleste som tar kontakt er hyggelige mennesker.

Megahit

Nå har han kanskje fått flere fans også. «Nissene over skog og hei», som er TVNorges julekalender, har hatt mange seere i år. Hele 540 000 mennesker så den første episoden, og programmet var da det mest sette på de kommersielle tv-kanalene.

Les også:TVNorge-kalender satte seerrekord

– Dette er tall vi bare kunne drømme om. Det er svært sjelden at TVNorges programmer kommer over 500.000, så dette er hva vi kaller en megahit seermessig, sa programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk til «God kveld Norge» da tallene ble kjent.