Lotto
Lotto
Vikinglotto
Vikinglotto

Tidenes julegave

24 millioner i Lotto-potten på julaften.

I år faller julaften på en lørdag og i Lotto er det en førstepremiepott på hele 24 millioner.

Har du sju rette, vil du få din del av de 24 millionene. Er du alene om sju rette, tilfaller hele potten deg, mens du får to millioner kroner dersom det er tolv med sju rette.

Spillsystemet stenger kl. 16.00 begge disse dagene. Det betyr at Lotto-fristen begge disse lørdagene er kl. 16. Merk at fristen på nett og mobil i praksis er noen minutter før og mange kommisjonærer stenger dørene før det også. Så spille i god tid!

Viking Lotto
Onsdag ble lykketallet i Viking Lotto endelig trukket ut - for første gang siden juni. Lykketallet var 23, men vinnerrekken 12, 17, 23, 35, 40, 44, var det ingen som hadde levert. Tilleggstallene var 5 og 22.

Her kan du levere Viking Lotto-kupongen!

Siste sending
Programleder Reidar Buskenes hadde håpet å dele ut rekordpotten i sin siste sending.

- Dette var min aller siste Viking Lotto-sending, og jeg drømte om å få avslutte med å kunne utbetale den enorme summen. Det så lyst ut da lykketallet kom, men dessverre greide ingen å prikke inn de seks rette tallene, sier han til Norsk Tipping.

LES OGSÅ: Vær-May Lisbeth blir Lotto-programleder.

Potten fortsetter å vokse
Først torsdag blir estimatet for romjulspotten klart, og den totale potten neste onsdag vil trolig ligge mellom 195 og 200 millioner kroner.

- Pottens størrelse er avhengig av hvor stor omsetningen blir i uken som kommer. Røde dager og julefri gjør at det er litt vanskeligere enn ellers å beregne, sier merkevaresjef for Viking Lotto, Kristin Røe.

Få gratis kortleser her!

dcsimg