jonesalbue
jonesalbue

Albuen som kan sette Phil Jones ut i seks uker

Suksesskjøpet spilte tjue minutter av Fulham-kampen med brukket kinnbein.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Forsvarsproblemene i Manchester United er i ferd med å vokse seg ganske store. I hvert fall når det gjelder skadelisten.

Onsdag hadde United ingen problemer med å slå Fulham 5-0 på Craven Cottage, noe som betyr at laget bare har sluppet inn to mål på de siste åtte ligakampene, men Sir Alex Ferguson klødde seg nok likevel litt i hodet etter kampen.

Les også: Her blir Albrighton historisk - scoret nummer 20.000

Spilte videre
United-sjefen må nemlig gjøre ytterligere endringer i forsvarsfireren foran Boxing Day-møtet med Wigan. Mot Fulham ble nemlig stjerneskuddet Phil Jones sendt av banen med det som sannsynligvis er et brukket kinnbein.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

I en duell med Clint Dempsey fikk 19-åringen Jones et ublidt møte med amerikanerens albue før det var spilt ett minutt av kampen. Jones gikk rett i bakken og måtte hjelp fra medisinsk personale før han kom seg opp. Likevel spilte forsvarsspilleren videre i snaut tjue minutter før han ble byttet av banen.

– Det ser ikke bra ut, sa en betenkt Sir Alex Ferguson til MUTV.

Seks uker ute?
Ifølge Daily Mail kan det være snakk om et skadeopphold på opptil seks uker for Jones. Torsdag skal forsvarsspilleren ta røntgenbilder av skaden.

Les også: Nå har Giggs scoret i tjue Premier League-sesonger på rad

I tillegg kan Ashley Young være ute i to til tre uker etter å ha blitt skadet i en takling onsdagens oppgjør.

– Fulham var veldig aggresive i andre omgang, og Ashley Young måtte betale prisen for det, Han fikk seg en smell, sa Ferguson til MUTV.

Før kampen måtte også Rio Ferdinand kaste inn håndkleet grunnet en skade. Den regjerende seriemesteren har allerede spillere som Nemanja Vidic, Tom Cleverley og Fabio på skadelisten.