Demba Ba hamrer inn én av sine to scoringer mot West Bromwich. (Foto: GRAHAM STUART/Afp)
Demba Ba hamrer inn én av sine to scoringer mot West Bromwich. (Foto: GRAHAM STUART/Afp)

To Demba Ba-kanoner til ingen nytte

Det hjelper lite med en storscorer på laget når forsvaret svikter.

Newcastle - West Bromwich 2-3

Sesongen som startet så bra for Newcastle har i det siste blitt gradvis mørkere. Med to poeng på fem kamper ventet fansen bedre takter mot West Bromwich - uten at det hjalp så mye i begynnelsen av kampen.

Chris Brunt slo nemlig en millimeterpresis pasning til Peter Odemwingie som ikke gjorde noen feil alene med en sjanseløs Tim Krul.

Se videosammendrag øverst i saken!

Heldigvis for Newcastle gjorde det minst én skikkelig god signering i sommer. Demba Ba har vært en målgarantist etter overgangen fra West Ham, og det var senegaleseren som stilte seg opp da Newcastle fikk frispark fra omtrent tjue meter. Knallhardt mot vinkelen og 1-1.

Les også: Adams straffemiss ødela Suárez-hyllesten

Dessverre for hjemmefansen er det inntil videre slutt på dagene hvor Tim Krul stenger buret. Det utnyttet Gareth McAuley da han fikk stå umarkert og heade West Brom tilbake i ledelsen før pause.

Da var det bare én ting for Demba Ba å gjøre. I samarbeid med innbytter Hatem Ben Arfa skaffet han seg rom til å avslutte. Nok en gang var skuddet godt og resultatet det samme - ny utligning.

Les også: Her blir Albrighton historisk - scoret nummer 20.000

Alle så mot Newcastle-spissen og ventet på at han skulle avgjøre kampen «The Magpies»' fordel. Men slik gikk det ikke, for fem minutter før slutt var en gammel Tippeliga-kjenning på rett plass til rett tid.

Tidligere Brann-spiller Paul Scharner hadde fulgt etter Peter Odemwingie opp i angrep og satte inn ledelsen selv ikke Demba Ba kunne slå tilbake fra. 3-2 til West Brom og et nytt tap for Newcastle, som stadig synker på tabellen.