harris (Foto: Scott Downie, © Scott Downie)
harris (Foto: Scott Downie, © Scott Downie)

Hugh Hefner lettet over at eksen avbrøt bryllupet

– Jeg misoppfattet forholdet.

Tidligere i år ble det kjent at Playboy-sjef Hugh Hefner og hans Crystal Harris hadde brutt forlovelsen - bare dager før de to skulle gifte seg.

I ettertid skal Harris ha fortalt at hele forlovelsen var et PR-stunt.

Les også: Playboy-Holly forsikrer puppene for millioner

Lettet

Nå letter Hefner på sløret, og bedyrer at han er glad for at Crystal avbrøt bryllupet, skriver mirror.co.uk.

– Jeg brydde meg om henne, men det kunne ikke utspilt seg på en bedre måte, for tydeligvis så misoppfattet jeg forholdet, forteller Playboy-kongen.

Dater bestevenninnene

85-åringen har ikke hvilt på laurbærbladene hva angår kjærlighetslivet. Nå dater han Crystals bestevenninner Anna Sophie Berglund og Shera Bechard.

– Jeg er en romantikker, og romantikkere har en tendens til å mistolke. Takket være Anna og Shera har jeg nå stablet meg på beina igjen.

Les også: Lindsay Lohans Playboycover lekket på internett

– Valgt feil kvinner

Hefner har tidligere vært gift to ganger, med Mildred Williams og Kimberley Conrad, og har lenge sagt at han ønsker å slå seg til ro. Han tror det er derfor han ble forlovet med Crystal Harris.

– Sannheten er at for en mann som er kjent for å være Amerikas fremste playboy, har jeg prøvd å slå meg til ro noen år nå, men har hele tiden valgt feil kvinner. Jeg var fortsatt gift med ekskona mi da jeg møtte Holly Madison. Da det forholdet heller ikke fungerte, tror jeg at det påvirket mine avgjørelser i forholdet med Crystal, forteller han til magasinet OK!

Les også: Lillian Müller (60) kaster klærne med datteren (20)