hoyem
hoyem

Sivert Høyem ble pappa

Artisten fikk julegaven på forskudd.

Mandag ble artisten Sivert Høyem (35) og kjæresten Helena Brodtkorb (25) foreldre til en datter.

Paret hadde egentlig termin i januar, men kan nå glede seg over den fine førjulsgaven.

– Det stemmer at Sivert ble pappa på mandag til ei lita jente. Hun har fått navnet Hanna og var 50 centimeter og veide 3,2 kilo da hun ble født. Og det er så klart to lykkelige foreldre vi har med å gjøre, sier Høyems manager Per Eirik Johansen til VG.

– Komplisert

Da artisten med den karakteristiske stemmen gjestet «Senkveld med Thomas og Harald» i høst, hadde han mange tanker rundt det å bli far for første gang.

– Jeg har forestilt meg at det skal bli vanskelig og komplisert, sa han lattermildt i programmet.

– Men jeg gleder meg jo, det blir kjempekult. Det er en sånn ting man skal takle. Men oppdragelse og sånne ting, hvordan i all verden skal det foregå? Jeg har ikke peiling, innrømmer han.

Les også: Sivert Høyem etter sorgene: – Å bli pappa vil få meg til å innse at livet går videre

Solokarriere

Høyem var frontfigur i Madrugada i over 13 år, men har de siste årene hatt fullt fokus på solokarrieren, og sa følgende til Bergens Tidende da suksessrike Madrugada ble historie i 2008:

– Det er begrenset hvor lenge det er sunt å leve i fortiden, sa Høyem da til Bergens Tidende.

Les også: Babylykken blomstrer i Kjendis-Norge

Mistet faren og kameraten

16. september slapp han sin fjerde soloplate «Long Slow Distance», der han deler sine tanker om tapet av kameraten og faren med lytterne.

– «Long Slow Distance» er en skive som er veldig preget av opplevelsene mine. Jeg mistet faren min det samme året som Robert døde. Jeg var gjennom mye. Dette er ikke ting man blir fort ferdig med. I denne utgivelsen var det mye som skulle ut av meg én gang for alle. «Father's Day» er rett på sak. Det er min opplevelse av hvordan det er å miste min far, hva det har gjort med meg, forteller han til Aftenposten.