sporsem
sporsem

Terje Sporsem: – Ærlig talt, alt barna lager er ikke like fint

Komikeren er ikke nådig når det kommer til barnas hjemmelagede gaver.

Tirsdag står blant annet Terje Sporsem, Lisa Tønne og Jonna Støme på scenen på Latter for å bidra til den årlige julegallaen i samarbeid med UNICEF Norge.

I år går billettinntektene til arbeid for barn med hiv og aids, og Sporsem innrømmer at det er ekstra kjekt å stå på scenen når det går til et godt formål.

– Dette er en kjekk tradisjon, og det er veldig fint at vi kan bidra. Vi lever i en verden der folk trenger hjelp, og det at noe som egentlig er tull og tøys kan være med å bidra er bra, sier han til «God kveld Norge».

Mykere

Komikeren har selv fire barn, og selv om julegallaen er viktig uansett hvilket formål pengene går til, så innrømmer han at det er ekstra fint å hjelpe i år.

– Alt arbeid med barn er viktig. Men jeg har blitt mykere med årene, så det er klart at når man ser sånne søte små så blir man litt ekstra opptatt av det.

Les også: Terje Sporsem gifter seg

– Alt man får er ikke fint

Den frittalende komikeren kommenterte nylig på Twitter at han ikke er storfan av de hjemmelagede gavene fra barna - hvertfall ikke alt.

«Design-Halvor (Bakke, kjent fra Homsepatruljen jour. anm.) får kjeft pga utsagn om julepynt. De foreldrene som mener at alt barna lager er fint, har manglende sjelsevner!»

Og:

«Noe av julepynten barna mine har laget, er så støggt at jeg legger det i en skuffe i en kjeller for å glemme det med en gang».

– Så det blir kanskje ikke hjemmelagede gaver i år?

– He he, det var et svar til kritikken Halvor fra Homsepatruljen fikk. Ærlig talt, alt man får er ikke like fint. Det var en som sa at han hadde fått en fin fjøl av ungen sin. Det er fordi ungen går på ungdomsskole, ikke barneskolen, sier han med glimt i øyet.

Les også: Terje Sporsem skulle underholde på Utøya: – Dette er helt uvirkelig