aina
aina

Jakten-Aina fikk ny mann til jul

– Han er drømmemannen.

Aina Kinn Larsen fra Akershus fikk avslag fra bonden Calle Breen på TV i «Jakten på kjærligheten» i aller siste runde av serien i 2009.

Kort tid etter fant hun lykken med den 35 år gamle tobarnsfaren Øystein Tollefsen, men bruddet var et faktum rett før sommeren i fjor.

Les også: Jakten-Mari ble fridd til på julaften

Ny kjæreste

Nå smiler lykken atter en gang til Aina, som kan røpe at hun og Jarle Quist fra Oslo har blitt kjærester. Paret møttes på nettdatingtjenesten Match.com, men fant senere ut at de hadde en felles bekjent.

– En av mine bedre venninner har gått på kokkeskole sammen med ham, men det fant vi ikke ut før litt senere. Da viste det seg også at venninnen min hadde tidligere prøvd å spleise oss, men jeg turte ikke å ta kontakt med ham fordi han så så kjekk ut på bilde. Så møttes vi på nettet. Det var sikkert meant to be, sier hun lattermildt til «God kveld Norge».

Les også: Brudd for Jakten-paret

– Drømmemannen

På juleaften har de vært sammen i én måned, og selv om forholdet fortsatt er i startfasen forteller Aina at det føles veldig riktig.

– Det føles veldig bra. Han er drømmemannen, bedyrer hun, og legger til:

– Han er kokk og jobber i Nordsjøen, så han tar godt vare på meg. Vi har mye til felles og han er veldig laid back - han har hele pakka rett og slett. Kjemien stemte med en gang.

Feirer jul sammen

Nå ser hun frem til jula med sin nye kjæreste.

– Vi feirer juleaften hver for oss, men vi skal være mye sammen i romjula. Og på nyttårsaften tar jeg han med på fest med mine venner, så det blir bra, forteller Aina.

Les også: Jakten-Åge i branndrama