Seierskyss (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Seierskyss (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

«Idol»-Jenny blir samboer

Kjæresten gleder seg.

Årets «Idol»-vinner, Jenny Langlo, har igjen seks måneder på vidregående. Etter det setter hun kursen mot Trondheim og sin kjæreste Kristian Smoge.

Les også:Slik festet «Idol»-gjengen i natt

Samboer

I den nyeste utgaven av Her&Nå forteller Jenny og kjæresten om vanskelighetene ved et avstandsforhold. Det unge paret har vært kjærester i to år og kan ikke vente med å bli samboere fra høsten av.

– Det blir jo noe helt annet, og er virkelig noe jeg ser frem til. Det har jo ikke vært en ideell situasjon for oss med denne avstanden, sier Langlos kjæreste.

Les også: Jenny Langlo:– Godt at også «Idol» har en slutt

Jul med familien

Forrige uke fortalte langlo til at hun ikke hadde orket å leve i en «Idol»-boble resten av livet og at sirkuset har gitt henne to sammenbrudd.

– Jeg har hatt to «Idol»-sammenbrudd. Da har tanker som bekymrer meg strømmet på og jeg har følt meg liten og redd på hotellrommet uten noen der hjemme til å være sammen med. Det har vært litt ensomt. I tillegg er det beinhardt arbeid å måtte prestere uke på uke til en jury som slår i bordet hva de mener er bra og ikke, fortalte Langlo til VG.

Nå ser hun frem til å feire jul med familien i Stordal, og selvsagt til å bli ferdig på vidregående, så hun kan bli samboer med sin kjære Kristian.

Les også: Fant lykken i «Idol»