Her takker Nils Gunnar Lie for seg mens TV kokk Wenche Andersen gir han en stor klem.
Her takker Nils Gunnar Lie for seg mens TV kokk Wenche Andersen gir han en stor klem.

Se den rørende avskjeden til Nils Gunnar Lie

Tirsdag hadde Nils Gunnar Lie sin siste sending som programleder for God morgen Norge.

– Dette er nesten som en skilsmisse. Jeg har vært veldig heldig som har fått lov til å bli kjent med deg som den kloke, sympatiske, og ikke minst snille og kunnskapsrike journalisten du er, sa Signe Tynning i dag da hun på direkten takket for mange fine år sammen med medprogramleder Nils Gunnar Lie.

Vil bli savnet

– Signe og jeg syntes du fortjener noen sprudlende bobler, Nils Gunnar, etter mange år sammen. Dette er ikke farvel, vi sees på andre arenaer, sa Wenche Andersen.

Etter seks år i programlederstolen skal Nils Gunnar nå gå over til Nyhetskanalen.

God morgen Norge-redaksjonen, Wenche, vær-jentene, administrerende direktør i TV 2, Alf Hildrun, og redaktør, Ida Dypvik, var alle tilstede for å overrekke blomster til den erfarne programlederen.

Les også: Se Nils Gunnar vise skjulte danseferdigheter

Gråtkvalt

– Tusen takk for syv gode år med Signe og alle dere.., sa en gråtkvalt Nils Gunnar.

Selv om det var trist med en siste sending av God morgen Norge gleder Nils Gunnar seg til å ta fatt på ny jobb.

du er p– Jeg gleder meg til å begynne i ny jobb. Jeg har jo vært mest på nyhetene, hvis du inkluderer Holmgang, så dette blir bra, sier den erfarne programlederen.

Her har NIls Gunnar og gjengen fått blomster av Se & Hør.  (Foto: Stine Raste Amundsen/ TV 2)
Her har NIls Gunnar og gjengen fått blomster av Se & Hør. (Foto: Stine Raste Amundsen/ TV 2)

Se kavalkaden fra Nils Gunnars tid i God morgen Norge her!

Facebook-meldinger

God morgen Norge sin Facebook-vegg har blitt overrøst med meldinger fra seere gjennom hele morgenen.

«Kommer til å savne deg, Nils Gunnar...Ditt varme smil , din måte å spre glede på..ditt lugne vesen...Tusen takk , Nils Gunnar ,-for at du er akkurat den du er...!!!!» Grethe Marit

«Kjære Nils Gunnar, forstår at du flytte på deg, men kommer til å savne den rolige, lugne karen du er i GMN. Lykke til videre. Hilsen Anne:)»

Les også: De nye programlederne i God morgen Norge er klare

Se&Hør, Her og Nå og VG hadde møtt opp for å ta bilder av Nils Gunnar og God morgen Norge gjengen på hans siste dag i programlederstolen. I bagrunn står Alf Hildrum, administrerende direktør i Tv 2, og Ida Dypvik, redaktør for God morgen Norge.  (Foto: Stine Raste Amundsen/ TV 2)
Se&Hør, Her og Nå og VG hadde møtt opp for å ta bilder av Nils Gunnar og God morgen Norge gjengen på hans siste dag i programlederstolen. I bagrunn står Alf Hildrum, administrerende direktør i Tv 2, og Ida Dypvik, redaktør for God morgen Norge. (Foto: Stine Raste Amundsen/ TV 2)