ste_opening_of_t_2413274 (Foto: Robert Eklund)
ste_opening_of_t_2413274 (Foto: Robert Eklund)

– Dette beviser at sexklubbildene er falske

Slik ble Carl Gustaf manipulert.

Det har vært mye snakk rundt svenskekongen den siste tiden, etter at det ble offentliggjort bilder av «Kungen» sammen med lettkledde damer.

Les også: – Skandalebildene av kungen blir publisert neste år

Bevis

Nå melder Expressen at de har bevis på at bildene er falske. Internettforumet Flasback hevder at bildene av kongen egentlig stammer fra et intervju gjort i 1976 og som er å finne på Youtube, i et prgram som heter «100 höjdare».

«Bildene er helt identiske» skal en av sveriges fremste bildeanalytikere fortalt Expressen.

Se videoen her.

Les også: Svenskekongen flykter fra nye sjokkpåstander

Utro-rykter

Det er over et år siden ryktene om kongen startet å svirre. I boka «Den motvillige monarken» kan man lese at kongen skal ha beslkt strippeklubber og vært utro. Kongen gikk raskt ut å sa at dette var løgn, men så dukket det opp bildebevis og skandalen var et faktum.

Nå har derimot bildet blitt plukket fra hverandre. Lys og skygger stemmer ikke, ansiktet til «kungen» er skarpere enn andre ting i bildet og ser man på datoen vil man også legge merke til at det er en langt yngre Carl Gustaf som sitter der, enn hva alderen skulle tilsi.

Les også: – Carl Gustaf har vært for treig, synes svenske kommentatorer

«100 höjdare»

Originalklippet er hentet fra humorduoen Filip Hammar og Fredrik Wikingssons serie «100 höjdare», en serie som tok for seg virkelige, humoristiske hendelser. Programmet gikk over 4 sesonger.