riise
riise

Riise lover Fulham-fansen måljubel i 2012

Den norske landslagsbacken vet at han har mer å gå på for både klubb- og landslag.

London (TV 2 Sporten): For John Arne Riise vil 2011 stå igjen som et år hvor han kom tilbake til Premier League og nådde en milepæl med sin landskamp nummer 100 for Norge.

Likevel er Riise topp motivert for å prestere enda bedre i 2012. 31-åringen mener at han har mange sesonger igjen på toppnivå, men at han må jobbe hardt for både Fulham og Norge.

– Jeg går inn i det nye året med et sinnssykt fokus på å prestere enda bedre på både klubblag og landslag. Jeg har en del mål jeg har lyst til å nå i 2012, sier Riise.

Les også: Boxing Day-kamper trues av streik

På landslaget har Riise fått mer kamp om en plass han har vært sjef over i en årrekke. Jonathan Parr har vist at han kan fungere en god erstatter for den meritterte ålesunderen, men Crystal Palace-spilleren trenger fortsatt mer erfaring på et høyt nivå.

– Jeg føler ikke at plassen min er truet. Det må jeg være såpass tøff at jeg kan si. Folk må skjønne at det er stor forskjell på å spille i Tippeligaen og å spille i utlandet, mener Riise.

Se reportasjen i videovinduet øverst!

Fra sin backposisjon har Riise ofte bidratt med scoringer for både klubb og land, men det har ikke vært mye nettsus i 2011. Det skal Fulham-spilleren rette på i det nye året.

– Jeg er tross alt bare en venstreback, ikke en Messi-fyr som skal slå assist og score mål i hver kamp - jobben min er å holde nullen. Men det kommer, det har jeg lovet Fulham-fansen også. Jeg er veldig klar og trygg på at det kommer en del mål denne sesongen.