MISTER KAPTEINSBINDET: Carlos Tevez skal ikke være kaptein for Manchester City denne sesongen. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
MISTER KAPTEINSBINDET: Carlos Tevez skal ikke være kaptein for Manchester City denne sesongen. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Milan-president til Manchester for Tévez-forhandlinger

Adriano Galliani skal sørge for at Milan-fansen får en argentinsk spiss i julegave.

AC Milan har gjort det helt klart at de ønsker å hente Carlos Tévez fra Manchester City i januar. Nå skal visepresident Adriano Galliani bruke de siste dagene før julaften til å sørge for at overgangen blir et faktum, melder Sky Sports.

Den italienske toppklubben ønsker i utgangspunktet å hente Tévez på lån, men City vil aller helst selge argentineren så fort som mulig. Tévez verken spilt eller vært på benken etter at han nektet å bli byttet inn i Mesterliga-oppgjøret mot Bayern München 27. september.

Les også: Milan enige med Tévez - venter på City-svar

Tidligere i desember fortalte Galliani at Milan var enige med Tévez om det personlige detaljene i en låneavtale, men City takket nei til forslaget. Torsdag skal Galliani gjøre et nytt forsøk på å sikre seg den argentinske spissen. Visepresidenten tar selv turen til Manchester for å sørge for at alt går i orden.

– Det er sant at jeg møter dem (City red.anm.) på torsdag, men jeg tror ikke avtalen blir klar den dagen, sier Galliani ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Tévez vil i så tilfelle føye seg inn i en angrepsrekke som allerede består av spillere som Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Antonio Cassano og Robinho. Den regjerende seriemesteren ligger foreløpig på 2. plass, to poeng bak Juventus.

Adriano Galliani (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Adriano Galliani (Foto: ALBERT GEA/Reuters)