vegard Leite (Foto: Roger Fosaas, © ps)
vegard Leite (Foto: Roger Fosaas, © ps)

nVegard Leite: – Endelig blir det tid med familien

Jenny og Vegard gleder seg til å slappe av i julen.

Fredag var det finale i årets «Idol» 2011.

Til slutt var det Vegard Leite og Jenny Langlo som sto igjen og kjempet om førsteplassen, og det ble til slutt Jenny som fikk ta med seg seieren hjem.

Les også: Vegard Leite: – Har fortsatt lyst til å bli pubsanger

Jul med kjæreste og familie

Det har vært noen hektiske dager for finalistene, men nå skal de endelig få tid til å slappe av med venner og familie.

– Jeg gleder meg veldig til å få tid med familien igjen. I år skal jeg feire julen med familien og kjæresten min. Det er så lenge siden jeg har fått brukt tid på dem så det gleder jeg meg veldig til. Det har liksom vært så mye annet å tenke på, så nå må jeg bruke tiden til å bare slappe litt av, forteller Vegard til «God kveld Norge».

Vinneren selv er også klar for å få en liten pust i bakken.

– Det har vært gøy, men jeg merker jeg er utrolig sliten. Det betyr mye for meg nå å få reise hjem og bare være Jenny for en liten stund. Bare familie og de nærmeste vennene, det skal bli godt. Man får nesten litt dårlig samvittighet for at man ikke har fått brukt så mye tid på den som tidligere, men jeg har veldig støttende venner og familien min har hele tiden vært der for meg. Det er godt å ha de her, sier Langlo.

Les også: Kjæresten mener dommerne mobber Idol-Vegard

Julegaver og ferie

Hun har også et lite julegaveønske som hun håper å finne under juletreet.

– Ja, det blir litt dumt da, for jeg har virkelig fått alt jeg har ønsket meg. Men det er en ting jeg trenger og det er faktisk en pulsklokke. Det hadde vært gøy å testet den nå, ler Jenny.

De to unge talentene har vært i hovedstaden i flere uker og hver eneste ukedag har de forberedt seg til sendingene på fredag.

Det har vært mye moro, men også mye jobb.

– Det har ikke vært ferie, vi har vært i en «Idol»-boble og jobbet veldig hardt, sier Jenny.

Les også: Jenny takker «Idol» for selvtilliten – Godt å føle at jeg er bra nok

God det er over

I forkant av finalen kunne de to finalistene fortelle til «God kveld Norge» at de gledet seg til å stå på egne bein som artister.

– Jeg tror det blir litt rart og litt fint egentlig. Jeg hadde ikke orket å leve i en «Idol»-boble resten av livet, det er deilig at dette her også har en slutt. Så vet man på en måte ikke helt hva som venter deg etterpå så det er egentlig litt skummel ja, sa Langlo.

– Det kommer til å bli spennende og se hvordan man blir mottatt med sin egen musikk. Det blir mer naturlig for meg kanskje for da kan jeg få velge alt selv og bestemme alt selv og gjøre alt på min måte egentlig. Det blir litt mer fritt og kunne stå på egne bein, sa Vegard Leite.

Les også: Jenny Langlo:– Godt at også «Idol» har en slutt