HEIER: Maria Mohn heier på sin «Idol» vennine på sidelinjen.
HEIER: Maria Mohn heier på sin «Idol» vennine på sidelinjen.

Maria Mohn: – Jeg gråt skikkelig da Jenny sang

Den tidligere deltakeren har sin klare favoritt i kveld.

Det er finale i «Idol» 2011 og nå er det Jenny Langlo og Vegard Leite som kniver om førsteplassen.

Alle kveldens prestasjoner har fått mye skryt fra dommerne og god respons fra publikum, men når Jenny Langlo fremførte «Halleluja» som kveldens avsluttende låt, rant det over for de fleste.

Mange tårer

Dommerne reiste seg, Marion Ravn tørket tårene og Jenny klare heller ikke selv å unngå tårene.

Men det var også flere som gråt under den flotte sangen.

– Da jeg høre Jenny sang nå så gråt jeg. Nei, men virkelig, jeg hylte og gråt skikkelig. Hun har noe ved seg som rører oss alt. Det er et stort talent og innlevelsen hennes er helt rå, forteller den tidligere deltakeren Maria Mohn.

Vil gi ut to plater

Selv gikk hun ut på en femteplass i programmet og har nå endelig fått tid til å lande etter programmet var over for hennes del.

– Ja, jeg har prøvd å slappe av litt med familien, men også prøvd å kjenne litt på dette med å være artist. Det har gitt mersmak og det er godt å ha et navn i bransjen.

Mohn har satt seg to store mål for livet videre som artist.

–Det er så utrolig ambisiøst og høres sikkert rart ut, men jeg har sinnssykt lyst til å gi ut to plater i løpet av 2012. Det er målet mitt, stort mål ha, men det tror jeg er viktig, ler Maria.

Håper Jenny vinner

Men nå skal det altså avgjøres, om det blir Jenny eller Vegard som tar seier.

Maria har også en mening om det.

– Jeg håper Jenny vinner, men jeg tror Vegard vinner, men mest på grunn av målgruppen til programmet. Men herregud, de er vinnere begge to. Jeg heier litt på de begge, avslutter Maria.