sterri (Foto: Roger Fosaas 5031)
sterri (Foto: Roger Fosaas 5031)

Dramatisk sesongavslutning i «Hotel Cæsar»

Produsent Tom Sterri lover mye spenning fremover.

Gårsdagens sesongavslutning av «Hotel Cæsar» åpnet for mange nye spørsmål, og det er ikke tvil om at den kommende sesongen blir dramatisk.

Les også: Guri Solberg til «Hotel Cæsar»

Artig vri

Under kveldens julebord kunne produsent og tidligere skuespiller i serien, Tom Sterri, fortelle «God Kveld Norge» at det er duket for mye spenning fremover.

I det serien tar juleferie ser vi Cathrine Hove prøve febrilsk å desarmere bomben hun plasserte under Fugleholmen. Sterri vil ikke røpe hva vi kan vente oss, men at det vil få konsekvenser, det lover han.

– Avslutningen ble en slags artig vri på det hele, hvor man ikke får svar på hva som skjer.

Les også:Cæsar-par i dramatisk bilulykke

Viktig tema

Videre forteller Sterri at det er én regel i «Hotel Cæsar» og det er de alltid vil ha en aktuell linje i hver sesong.

Like før sesongavslutningen fikk vi vite at karakterene «Runa» og «Tom», spilt av spilt av Marita Traaen og Steinar Johansen, vil reise til Afghanistan for å bistå med hjelpearbeid.

Produsenten vil ikke fortelle noe mer av hva som skjer, men røper at neste sesong vil blandt annet handle om unge mennesker som oppdager seg selv.

Vanskelig

Lone Klein, som spiller den naive og godtroende moren til «Runa» , sier dette er en vanskelig, men viktig problemstilling.

Selv hadde ikke skuespillerinnen taklet om hun hadde en sønn som plutselig bestemte seg for å reise til Afghanistan, men innser at hun ville hatt de samme problemene som rollekarakteren «Bea» opplever.

Les også: Her er Cæsar-Ingrids ukjente kjæreste

Afghanistan

Det ser virkelig ut til at Afghanistan er vårens aktuelle linje. Skuespiller Kim Daniel Sannes returnerer fra Afghanistan som karakteren «Storm», og den unge skuespilleren forteller at seerne har mye å glede seg til.

– Blandt annet vil det være scener fra Afghanistan, in action, sier Sannes.

Han er enig med de andre skuespillerne og mener at de belyser et viktig tema fra to sider, både med veldedighet og krig.

Les også: Henriette Lien: – Jeg måtte gjøre et så voldsomt oppgjør med meg selv

Masse «glam»

Sterri sier til slutt at i serier seirer som regel det gode, men ting tar tid.

I mellomtiden får vi benke oss med konflikter innad i konsernet, mellom far og sønn, en forferdelig sykdom og selvsagt en masse «glam».