Endre Straume Mårstig
Endre Straume Mårstig

Bli bedre kjent med Endre Straume Mårstig

Hva er Endres viktigste verktøydings? Hva er hans dummeste oppussingsidé? Bli bedre kjent med Endre her.

Din viktigste verktøydings:
Hammeren min som jeg har passet godt på siden læretiden. Den er over lang tid tilpasset meg og mine hender.

Ditt beste oppussingstips:
Tenk nøye gjennom planene dine før du setter i gang. Sett gjerne opp et budsjett slik at du ikke går tom for penger halvveis i prosjektet, dette blir sjeldent vellykket. Velg ut materialer, farger, møbler osv før du starter arbeidene, slik at du kan ha fokus på arbeidet når du først setter i gang. Dette kan spare deg for både tid og penger. Om du ikke er så veldig handy, tenk deg om en ekstra gang om du gjerne bør kontakte en håndverker, det kan fort bli dyrt å la være.

Den dummeste oppussingsidéen du har hatt og gjennomført:
Ble kontaktet av en familie som ønsket å bygge om øverste etasjen i huset sitt. På befaring kom det på det rene at det ikke lot seg innrede på noen mer fornuftig måte enn den rominndelingen som var fra før. Etter en stund kontakter samme familien meg og fortalte at vi nå kunne starte arbeidene, de hadde revet vegger, og tegnet om rominndelingen selv, og var svært fornøyd, eneste de hadde glemt var at det skulle dører inn i de forskjellige rommene de ønsket, og dermed ingen fornuftig møbleringsplass igjen... Resultatet ble at vi måtte sette opp vegger og tak nøyaktig slik det var i utgangspunktet. Dette ble så klart en myyye dyrere løsning enn det hadde blitt om de hadde hørt på fagfolk allerede på bygge befaringen, da kunne det vært nok med litt tapet og et strøk maling for å oppnå samme resultat.

Ditt beste kjøp:
Oppvaskmaskin på kjøkkenet.

Ditt dårligste kjøp:
Gitar.

Hva synes du om de andre i «Tid for hjem»?
En nydelig gjeng. Alltid blid og i god humør, uansett tidspunkt på døgnet og arbeidsmengde. Alltid noen gode kommentarer på lur. Samlet er det en gjeng med dyktige håndverkere med stolthet for faget sitt.