shorts3
shorts3
fcfootball
fcfootball

Se nytt FC Football: Er alt som det skal i linjemannens shorts?

Blir linjemannen litt for lykkelig av å annullere Adebayors mål? Er Jermaine Pennant mye lavere enn det vi tror? Hvorfor står det en engelsk versjon av David Luiz utenfor Craven Cottage og synger? Alt dette får du svar på i denne ukas FC Football.

I årets siste ordinære FC Football får du stifte bekjentskap med en herremann som gikk på linja i søndagens oppgjør mellom Stoke og Tottenham. Aldri har vår innboks vært nedpepra med så mange meldinger, som spør om det samme: hva skjer i linjemannens shorts?

Jermaine Pennant var ikke i startoppstillingen til Stoke i den samme kampen, men likevel dukket han opp, og det er nesten så det virker som han er blitt mindre siden sist.

Les også: Balotellis hotellregning: 500.000 kroner
Les også: Balotelli røk i tottene på lagkamerat

Mark Clattenburg har tidligere i år vist noen tegn som har vært umulige å tyde, og han sper på denne uken med noen nye tegn som ingen forstår. De tidligere lagkameratene i Valencia, Juan Mata og David Silva gjemmer seg for alle verdens leppelsere.

Vi har besøk av Kasper Wikestad, og ikke minst London-korrespondentvikar Jon Martin Henriksen (også kjent som Bon Henrik) som har møtt en utadvent og arbeidsløs komiker utenfor Craven Cottage.