idol1
idol1

«Idol»-finalistene Vegard og Jenny:
– Dette frykter vi ved hverandre

Én dag igjen til den store finalen i «Idol».

«Idol»-finalistene Vegard Leite og Jenny Langlo lader opp til den storslåtte finalen som går av stabelen på Chateau Neuf førstkommende fredag.

Les også: «Idol» har betydd veldig mye

Frykter hverandre

Gjennom «Idol»-sirkuset har de to lært hverandre godt å kjenne, og selv om de begge er sugne på seier i finalen, innrømmer de at spenningen er stor foran fredagens finaleduell.

Vegard vet godt hva han frykter ved Jenny i finalen.

– Den vibratoren hun har i stemmen, og den innlevelsen hun har i sangene ... Hun er der 100 prosent, sier Vegard til «God kveld Norge».

Og Jenny er klar på hva som er Vegards styrke.

– Jeg husker første gang jeg hørte den stemmen. Det er ikke mange som har en sånn stemme. Det er utrolig stor og karakteristisk. Han har stålkontroll, og er veldig flink, sier hun.

Les også: Jenny takker «Idol» for selvtilliten

– Dette er vår styrke

Men til tross for at de frykter hverandre foran den store finaledagen, har de også gjort seg opp tanker om hvorfor nettopp de skal vinne «Idol» 2011.

– Jeg føler ikke at jeg har den største stemmen kanskje, men jeg føler jeg klarer å lure den til å brukes på riktig måte, sier Jenny.

Vegard tror roen kan redde ham i finalen.

– Jeg forholder meg ofte rolig, og det er der jeg er meg selv og prøver å prestere mitt aller beste, sier han til «God kveld Norge».