Tidligere Idol deltakere: Karen Bernadino, Fredrik Bergersen Klemp og Bianca Skoglie Lal.  (Foto: Cathrine Eide/TV 2)
Tidligere Idol deltakere: Karen Bernadino, Fredrik Bergersen Klemp og Bianca Skoglie Lal. (Foto: Cathrine Eide/TV 2)

– «Idol» har betydd veldig mye

Unison enighet fra tidligere deltakere. Se video!

Det nærmer seg slutten på årets «Idol»-sesong, og fredag klokken 19.30 skal det avgjøres om Vegard Leite (19) og Jenny Langlo (18) vinner platekontrakt. Men det er også mange andre deltakere som har skapt engasjement blant TV-seerne. Vi tok en prat med noen av de tidligere deltakerne for å høre hva de mener «Idol» har gjort for deres karriere.

Se innslaget ovenfor!

Fredrik: – «Idol» har betydd veldig, veldig mye

Da Fredrik Bergersen Klemp (21) røk ut av konkurransen i begynnelsen av november skapte det furore blant hans fans og også dommer Hans Erik Dyvik Husby. 21-åringen forteller at han ikke ville vært foruten talentprogramerfaringen.

– «Idol» har betydd veldig, veldig mye for meg. Nå har jeg fått en bekreftelse på at dette jeg holder på med er riktig og at det er en i en bane som folk faktisk kan like, sier han til tv2.no.

Bianca: – Deltakelsen har åpnet dører

Bianca Skoglie Lal (16) synes det var trist å ryke ut av «Idol» 28. oktober. Hun var en av de 10 beste i årets sesong, og er glad for at hun meldte seg på.

– Det har betydd veldig mye for meg både personlig og for karrieren. Det har åpnet mange dører og gitt meg en stor mulighet til å kunne utvikle meg og bare gjøre det enda bedre med musikken, forteller hun.

Nye kontakter for Karen

Karen Bernardino imponerte på sin første audition og ble også valgt ut som en av de 40 beste i samlingen på Lillestrøm, men måtte se seg slått i semifinalen. Hun er allikevel storfornøyd med å ha vært med.

– «Idol» har betydd veldig mye for meg og det har vært en utrolig bra plattform for meg å være i. Jeg har fått en del kontakter etter dette, så det har virkelig betalt seg å være med.

Se hele innslaget, der du også får møte topp 40-finalist Rodao Garmiany og topp 10-finalist Maria Mohn, øverst i artikkelen.

Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol!