Fernando Torres og André Villas Boas (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Fernando Torres og André Villas Boas (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Villas-Boas: – Torres er ikke til salgs, uansett pris

Chelsea-manageren avfeier ryktene rundt et eventuelt salg av Fernando Torres.

Onsdag denne uken hevdet den engelske avisen Daily Mail at Chelsea skal ha mistet tålmodigheten med Fernando Torres' manglede prestasjoner siden overgangen fra Liverpool.

Roman Abramovitsj skal angivelig stå klar til å gi slipp på spanjolen for drøyt 180 millioner kroner allerede i januar - 270 millioner mindre enn det kostet å hente «El Niño» til Stamford Bridge.

Les også: Se torsdagens PL-snakkis
Les også: Én av disse kan bli Fletchers erstatter

Dette er imidlertid bare løse rykter, skal vi tro Chelsea-manager André Villas-Boas. Portugiseren er klar på at Torres fortsatt utgjør en viktig brikke i troppen, på tross av lite spilletid denne sesongen.

– Torres er ikke tilgjengelig for salg, uansett pris, sier Villas-Boas til klubbens hjemmeside.

Les også: – Anelka er som en Mallorca-turist på amfetamin

Spanjolen har bare vært på banen i seks kamper denne Premier League-sesongen, og siden overgangen fra Liverpool har det kun blitt fem nettkjenninger for spissen.

Didier Drogba har viste prov på gammel form de siste ukene og gjort beslag på plassen som midtspiss i Chelseas førstellever. Men med Nicolas Anelka sin overgang til kinesisk fotball, og en Drogba som skal spille Afrikamesterskap etter nyttår, forventer Villas-Boas at Torres skal spille seg tilbake i startelleveren i nærmeste fremtid.

– Alle vil selvsagt være mer involvert i laget. Fernando kjemper for plassen mot Drogba som er i form for tiden. Vi er sikre på at når Fernando får sjansen igjen så vil han respondere med den kvaliteten han har. Det er et spørsmål om tid før vi ser han tilbake, når det skjer vet jeg ikke, men vi må ta de avgjørelsene som er best for laget, sier Villas-Boas.

Les også: – Ashley Cole mobbet City-spillerne med Europaliga-sang