FORTVILER: Brede Hangeland og Fulham skapte mange store sjanser, men tapte til slutt 1 3 mot Tottenham. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
FORTVILER: Brede Hangeland og Fulham skapte mange store sjanser, men tapte til slutt 1 3 mot Tottenham. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

«Norske» OB slo ut Hangeland

– Skulle helst sett at de gikk videre, sier Tore Reginiussen etter at OB sendte Fulham ut av Europaligaen.

London (TV 2 Sporten): Brede Hangeland ledet Fulham som kaptein mot Odense med Tore Reginiussen og Espen Ruud på laget.

Danskene gjestet London uten mulighet til å ta seg videre i Europaligaen, mens Fulham ville sikre avansement med seier.

Hangeland raget høyest i feltet tre ganger i løpet av første omgang, men midtstopperens hodestøt ble enten reddet på streken, avverget eller avblåst.

Se sammendrag av kampen i videovinduet øverst i saken!

Les også: Riise: – Europaligaen tøffere med City og United

Ledet 2-0 til pause
Etter en snau halvtime fikk imidlertid Fulham betalt. Laget kom rundt på Espen Ruuds høyreside, Bobby Zamora la ut til Clint Dempsey som sørget for 1-0. Få minutter senere doblet Kerim Freid ledelsen.

– Det startet ikke så veldig bra. Vi turte å spille litt ball, men ga dem to mål og gjorde det litt vanskelig for oss selv. Vi bestemte oss i pausen for å ta oss sammen og spille fotball. Det lyktes vi veldig godt med, og andre omgang er noe av det bedre vi har gjort på lang tid. I perioder spilte vi nesten litt rundt dem. Det hadde vi ikke trodd at vi skulle få gjøre på Craven Cottage, så det var veldig morsomt, sier OB-spiller Tore Reginiussen til TV 2 Sporten.

Les også: Pastores PSG ute av Europaligaen

Utlignet med kampens siste ballberøring
Det som mange skulle tro ville bli en omgang Fulham kontrollerte, ble tidvis styrt av de danske gjestene. Hans Erik Andreasens frisparkperle tente håp, og i etterkant av scoringen spilte Odense seg til noen gode muligheter.

Da alle var sikre på at Fulham hadde innkassert tre poeng, dukket Djiby Fall opp og ga OB uavgjort med det som var kampens siste touch.

Dermed er Premier League-klubben slått ut av Europaligaen.

– Isolert sett skulle jeg helst sett at de gikk videre når vi ikke gjør det selv, men vi hadde ikke lyst til å gi dem noe gratis. De hadde et fint utgangspunkt i pausen, men de slapp oss inn i kampen, og det var noe de fikk svi for, sier Reginiussen.

Se intervju med Tore Reginiussen og Espen Ruud i videovinduet under:

580871